Apple videók: Memoji és mélységállítás

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple a hét során több videót is feltöltött YouTube csatornájára, ezek közül csemegézünk most egy kicsit.

Az első három a Grammy átadóval kapcsolatos. Február 10-én van a 2019-es díjátadó és ennek örömére az Apple Memojikkal díszített videoklipet készített három népszerű slágerhez.

Az első Ariana Grande-től a “7 Rings” című szám:

A második dal Khalidtól a “Talk”:

A harmadik pedig Florida Georgia Line “Simple” című nótája:

Mindhárom videó egy perc körüli hosszal rendelkezik és egy kicsi betekintést enged az adott dalba, anélkül, hogy minden fordulatát felfedné. A teljes dalok meghallgatásához az Apple természetesen az Apple Music-ot ajánlja.

Egyáltalán nem meglepő, hogy az Apple idén a Memojik mellett döntött, hiszen a tavalyi Grammy átadóra Animojikkal feldobott videókat készített.

Ha pedig a zene már kellően felpörgetett, nézzük meg az Apple legújabb reklámját, mely az iPhone XS-ben és iPhone XR-ben található mélységállítás funkcióra hívja fel a figyelmet:

Az iPhone 7/8 Plus és az iPhone X képes a portrék mögött elmosni a hátteret, de csak az új iPhone-ok tudják ezt a trükköt dinamikusan. Erre hívja fel a figyelmet ez az aprócska reklám.

Neked hogy tetszenek az Apple új videói?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. pAnk says:

    Nem semmi. Nyáron majd remélem a háromdétáccsot promózza.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!