fbpx Skip to content

Itt a Grammy díjátadó, ahol nem csak filmeket, színészeket, hanem zenéket is díjaznak. Ebből az alkalomból az Apple készített két bizarr Animoji karaoke reklámot is, amiket én nem is tudok hova rakni.

Új Apple reklámok

Az Adweek szerint a reklámok teljes egészében az iPhone X-en készültek, az összes animáció és az Animoji karaoke is. Az első videóban a Migos nevű zenekartól a Stir Fry-t hallhatjuk egy ???? és egy ???? előadásában. A másodikban pedig az Childish Gambino-tól a Redbone-t, ott a ???? és ???? kapott főszerepet. Mindkét dalt jelölték, de végül  Bruno Mars nyert. Ettől függetlenül nézzétek meg ezeket a furcsa reklámokat.

 

Hogyan készíts Animoji karaoke-t?

Ahhoz, hogy több mint 10 másodperces klipet készíthess, egy speciális alkalmazásra van szükséged, ami sajnos az App Store-ban nem érhető el. Az AnimojiStudio olyan privát framework-öt tartalmaz, ami miatt sosem engedélyezné hivatalosan az Apple az alkalmazás megjelenését. Az alábbi lépések segítségével telepítheted.

Első lépésként töltsd el innen a Cydia Impactor nevű alkalmazást a számítógépedre – nem kell, és nem is fogja jailbreakelni a készüléket. Ezután töltsd le innen az AnimojiStudio_v1.2.2.ipa-t.

Második lépésként kösd össze a számítógéppel az iPhone X-et, majd pedig indítsd el a Cydia Impactort, és húzd rá az AnimojiStudio IPA-t az alkalmazásra.

cydia-impactor-mac-04

Ekkor felugrik egy ablak amiben az Apple ID-at kéri. Add meg neki az email címedet, majd pedig a jelszavadat. A jelszó megadása után a Cydia Impactor elvégzi a dolgát, lekéri a tanúsítványt az Apple-től, aláírja az appot, és megjelenik a készülékünkön az alkalmazás ikonja. Mielőtt azonban elindítanánk, lépjünk be a Beállítások / Általános / Profilok és Eszközfelügyelet alá, ahol engedélyezzük a saját profilunkat.

 

Ezután már vígan használhatjuk az AnimojiStudio-t egészen 7 napig, amikor is újra kell telepítenünk, hacsak nem fizetős fejlesztői fiókkal írtuk alá. Az AnimojiStudio képes a Spotify-ról is elindítani zenét, így tényleg csak ki kell választanunk egy számot és már indulhat is a karaoke! Bővebben ide kattintva olvashatsz az alkalmazásról, és ne felejtsd el, hogy az iPhone X ne legyen némítva!

HomePod reklámok

Január 26-án elindult a HomePod előrendelése, az első készülékeket az Apple február 9-én szállítja majd ki, és ezután megvásárolható lesz az Apple Store-okban is. Mi már kíváncsian várjuk az első véleményeket az átlag felhasználóktól. Az Apple itt is kiadott néhány – szerintem semmitmondó reklámot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. A HomePod reklámjai rettenetesek!

  2. A 2. animojis reklám szerintem jó. A HomePod-osak tényleg szarok.


Add a Comment