Új Animojik érkeznek az iOS 12.2-ben: zsiráf, cápa, bagoly és varacskosdisznó

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még az iPhone X megjelenésekor debütáltak az Animojik, amiket mi azóta sem igazán használunk. 🤷🏻‍♂️

Persze elsőre viccesek, de azért a mindennapokban nem használjuk úgy őket, mint a sírva röhögő arcot. 😂 Az új Animoji karakterek egyébként mókásak, főleg a zsiráf, mellyel kifejezetten jól elmondhatjuk az érzéseinket. Nézzétek meg a videót róluk.

Az iOS 12.2 valamikor a következő hónapban válik elérhetővé. Egetrengető újdonságokat nem fog tartalmazni, de számos apró javítást majd igen. Olvasd el az első bétájáról szóló cikkünket.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Put2 says:

  Mindjárt összefosom magam, h ilyen dolgok érkeztek! :slight_smile: A tizen évesek biztos örülnek most! :nerd_face::nerd_face:

 2. Ha összefosod magad, akkor a tizenévesek még jobban élvezik majd az egészet :smiley:

 3. Put2 says:

  Azt senki sem tudja meg… :slight_smile: Így örök rejtély lesz, hogy mi történt… :roll_eyes::roll_eyes: De most komolyan, ki lesz boldogabb egy zsiráf miatt? Én nem… :roll_eyes::flushed:

 4. Nekem elsőre viccesnek tűnt, de nyilván van egy csoport aki ezzel foglalkozik az Apple-nél és jól végzik a munkájukat, a másik csoport akik a hibákat javítják pedig nem. Lehet helyet kéne cserélniük. :smiley:

 5. Ha kissé cinikus akarok lenni akkor hát ja, a konkurencia meg összehajtható telefonokat mutat be, értsd Xiaomi, Energizer(?!) meg ilyenek. Hol van már az úttörő korszak…

 6. pAnk says:

  Nézd, a háttérben dolgozik a diagnosztika és nagyon jól tudják epölnél, hogy mire van igény. Ha azt látják, hogy a felhasználóknak tetszik a animoji mert sokat használják akkor fejlesztik, így működik a dolog. A célközönség ezek szerint nem Te vagy.

 7. Hát az efféle fejlesztések engem sem érdekelnek. Ehelyett inkább pl a kamera funkciókat fejlesztenék bővítenek inkább.
  Nekem nagyon hiányzik a 16:9 kép arányú fotó készítési lehetőség. Ezt valamiért az Apple nem támogatja sajnos. De ez csak egy a lehetséges értelmesebb fejlesztések sorában.
  De ugye kinek mi fontos. Nem vagyunk egyformák szerencsére.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!