fbpx Skip to content

2018-ban a megszokottól eltérően elmaradt a Hálaadás napi, majd év elején az Újévköszöntő Apple Watch kihívás is, viszont most pótolhatjuk ezeket 2019 legelső ilyen eseményével. Az Apple februári Apple Watch kihívása 8-án indul és egészen Valentin napig tart majd, két nappal előtte pedig az óra és a Tevékenység app is tájékoztatni fog minket erről.

A szabályok hasonlóan alakulnak, mint a tavaly februárban meghirdetett Szív Hónapja kihívásnál, viszont idén már animált matricákat kaptunk a teljesítéséért.

Csak úgy, mint tavaly, idén is az az esemény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a szív- és érrendszeri betegségek fontosságára, beleértve a szívkoszorúér-betegségeket és a stroke-ot is. A szívbetegség még mindig a vezető halálokok közé tartozik mind a férfiak, mind a nők számára. Évente közel 610 ezer ember hal meg szív- és érrendszeri megbetegedésben, ami nagyjából minden negyedik haláleset.

A szabályok egyszerűek: zárjuk be a gyakorlat gyűrűt hét napig, február 8-tól, egészen február 14-ig. A kihívás teljesítése után különleges jutalmat kapunk a Tevékenység alkalmazáson belül és elérhetővé válnak az egyedi animált matricák is, melyeket bárkivel megoszthatunk üzenetként vagy éppen FaceTime-on.

Mivel a kihívás csak napi 30 perc gyakorlatot igényel, így az Apple Watch felhasználók bármely más HealthKit-kompatibilis alkalmazás segítségével teljesíthetik a kihívást, ha az adott app az Egészség alá menti a mozgási adatokat.

Te részt szoktál venni a hasonló kihívásokban? ??‍♀️

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok