Tipp: gyorstárcsázás fotóval a főképernyőről! (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Parancsok alkalmazásról már írtunk korábban itt a Szifon.com-on, azonban mindig szembejön egy-egy újabb tipp, amivel könyebbé, vagy kényelmesebbé tehetjük az iPhone-unk használatát.

gyorstárcsázás

Most a gyorstárcsázást fogjuk megtanulni, ami kirakható főképernyőre is. Ez látható a borítóképen is, csupán megnyomom az ikont és már hívja is készülék az adott számot. A tippet Laci küldte nekünk, és a videót is ő készítette, aminek a segítségével Ti is kényelmesen beállíthatjátok ezt a funkciót!

A Parancsok segítségével különböző automatizációkat hozhatunk létre. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a parancsok segítségével programozási tudás nélkül, pusztán a logikánkat kihasználva felépíthetünk egy “láncot”. Ebben a láncban egymás után lefutnak az egyes parancsok, ez azt jelenti, hogy anélkül, hogy nekünk kéne minden alkalmazásban vagy az iOS rendszerben megnyomnunk egy-egy gombot, automatikusan megteszi helyettünk.

Shortcuts
 • Shortcuts
 • Méret: 136.15 MB | Verzió: 2.2.2
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Először is töltsük le a Parancsok alkalmazást, amit az App Store-ban találunk meg, és ingyenesen elérhető. Ezután kövessük az alábbi videót:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Nagyon jóóóó,amikor még Cydia-s voltam akkor is megvolt,már nagyon hiányzott ! köszi

 2. Bob says:

  Jó ez a Shortcuts, de én még azt se tudom beállítani, hogy x idő elteltével riasszon, vagy állítsa le a Spotify playlist-em :frowning:
  Nem igazán találtam még benne hasznos dolgot

 3. Jogos, ha úszol a telefonnal :slight_smile:

 4. hogyo says:

  Vagy ha beejtem a klotyóba, mint 1xer!

 5. szizs05 says:

  Sziasztok! Nekem is tetszett a cikkben leírt beállítási lehetőség, de az alábbi “nehézségbe” ütköztem: gyorstárcsázóban , ahol meg kellene jelenni a kiválasztott kontaktnak, es videó alapján lehetne személyre szabni(pl .:kép ), nekem a következő üzenet jelenik meg: “ az eszköz korlátozásai nem teszik lehetővé a Parancsok szàmàra a Kontaktjaihoz való hozzáférést.”
  Ezt hol kell feloldani? Köszi előre is.

 6. Szia!

  A parancsok beállításai alatt a engedélyezni kell a kontaktokhoz való hozzáférést. Ezt valamiért nem tetted meg első indításkor.

 7. szizs05 says:

  Szia! Újra telepítettem, de nem kèrt hozzàférést sem most, sem az előző alakommal.
  Próbáltam a beállítások menüben találni valamit,de semmi. ( beállítás- adatvédelem - kontaktoknal sincs erre lehetőség.)

 8. szizs05 says:

  Sőt most látom, hogy a kontakthoz hozzáférést kérő alkalmazások(pl Skype, waze) estén inaktív a kapcsoló. Azaz ott van a gomb amivel engedélyezhetnèm , de nem tudom elhúzni az aktivalàshoz.

 9. Milyen iPhone? Lehet nem támogatott készülék.

 10. szizs05 says:

  Iphone 7, ios12.0

 11. Czo says:

  Nincs fenn valamilyen profil (pl. munkahelyi), ami tiltja ezeket a funkciokat?

 12. szizs05 says:

  Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat, megtaláltam a hibát.
  A keresésben beírtam,hogy “korlátozások”, és ott felhozott olyan rejtett beállítások menüket, ahol ki lehetett kapcsolni.

  Most mar tudom használni a gyorstárcsázást.

 13. albpro says:

  Sziasztok
  Az ikon modosításánál nem nem dobja fel a fotokat, mi lehet a gond?

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!