Január 21-én gyártásba kerülhet végre az AirPower

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 szeptember. Az Apple bemutatja az AirPower-t, ami három eszközt is képes tölteni. Ez lehet például egy iPhone, egy AirPods (új generációs tokkal, ami még nem jelent meg) és egy Apple Watch is, ami jelenlegi Qi töltőkkel nem kompatibilis, ám az Apple-ével az lesz (de az eredeti ígéret szerint persze csak a Series 2 és újabb modellektől kezdődően).

AirPower gyártás

2019 január. Több kínai forrás is megerősíti, hogy valamit gyárt az Apple, ami hasonlít az AirPowerre. Mondjuk úgy, nem siette el a cég, és az is elmondható, hogy hibázott a bejelentéssel. A pletykák szerint Timet félrevezették, mivel egy csapat azt ígérte, megoldható ez a töltő, de végül a technológia kudarcot vallott. Mi volt a baj?

2018 vévén már majdnem elrajtolt az AirPower. Az utolsó információk szerint az Apple már be akarta jelenteni a szeptemberi eseményen, hogy kapható lesz, de végül ez nem történt meg. Akkor azt írták a külföldi oldalak, hogy melegszik a termék, és nem tudták ezt a hibát javítani. Nyilván a melegedés semminek nem tesz jót, így végül ismét elhalasztották a megjelenést.

Pár napja több forrás is megerősítette, hogy a Pegatron elkezdi gyártani az AirPowert január 21-én. Úgy tűnik, végre tényleg megjelenik majd a várva-várt töltő, amit az Apple nem csak hardveresen, hanem szoftveresen is támogat, lásd a borítóképünket.

A kérdés már csak az ára lesz, mert nem tűnik úgy, hogy a cég olcsó töltőként fogja bevezetni. Mi körülbelül 50.000Ft-os árral számolunk.

Ti mit gondoltok erről?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Decemberben megrendeltem Ali-n a kínai Airpowert. Ehhez rendeltem airpods qi toltotokot. Ami látszik: az óra töltés nem egyszerű, mert a szín, eltartja az órát a töltő felülettel. Ez fizikai probléma. Meg mondjuk sajna nem is tolt az óra, ha ráteszek egy téglát nyilván hardveres gondok miatt sem. Szóval jól hangzik de szerintem az óra miatt nem egyszerű. Várom a filléres rossz helyett az Apple megoldást :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!