2018 best nine on Instagram – a 9 legjobb fotód 2018-ban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljött ennek az évnek is az utolsó napja, lassan már mindenki az óév búcsúztató bulira készül, de itt az ideje az utolsó éves toplistáknak is. Az Apple idei év legjobb alkalmazásairól és játékairól már írtunk korábban, de mi a helyzet a saját Instagram posztjainkkal? Vajon melyik kilenc volt a legkedveltebb 2018-ban?

Instagram Top 9 borítókép

Az Instagram egyértelműen az egyik legnépszerűbb platform manapság, amit igaz mindenki más-más céllal használ, de abban biztos vagyok, hogy senkit se zavar, ha a bejegyzései sok szívecskét kapnak. A privát Instagram oldalamra nagyjából 260 bejegyzést tettem idén közzé, de vajon melyikek voltak a “leglájkoltabbak”? Esetleg a jordániai utazásom, az örökké megunhatatlan londoni, a nyári fesztiválos képeim vagy talán a tavaly szilveszteri moldvai bejegyzések? Derítsük ki!

Aki rendszeresen használja az Instagramot, azt biztos észrevette, hogy sokak tettek ki a napokban olyan képeket, amin az idei évének kilenc, legtöbb lájkot kapott képe szerepel. Több módja is van, hogy ennek a kilenc képnek a “kilétét” felfedjük. Vannak, akik külön alkalmazást használnak erre, ami – hacsak nem zárt a fiókunk, akkor – teljesen felesleges, hiszen egy honlap mindenféle bejelentkezés nélkül megmondja ezt nekünk.

Instagram Top 9Instagram Top 9

A 2018bestnine.com a felhasználónevünk beírása után ki is adja a hőn áhított képet. Az előző évekhez képest sokkal gyorsabban lefut a folyamat, de a sok lekérdezési igény miatt most akár 10 perc is kellhet a végeredményhez. Ez idő alatt lehet bármit csinálni a telefonon vagy a gépen, csak az adott böngészőfület nem szabad bezárni.

Neked mi lett a kilenc legjobb képed?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!