fbpx Skip to content

Múlt évben hatalmas sikert aratott a Twinkly, ami tulajdonképpen egy okos karácsonyfa izzó. Mi azóta is megelégedve használjuk, és az év többi részében az ágy alá vagy a TV mögé raktuk, ami így egyfajta hangulatfényt adott nekünk, így nem csak adott szezonra, hanem egész évre veszünk egy okos izzósort!

twinkly okos karácsonyfa égősor

Idén ismét megvásárolhatóak a Twinkly-k, amikből most már többféle verzió is elérhető, az 56 LED-estől egészen a 225 LED-esig, ami már tényleg elegendő, bármilyen magas is legyen a fánk. Egy átlagos, 2-3 méteres fához egyébként a 175 LED-es verzió bőven elegendő. Emellett most már fali égősor is elérhetővé vált, ami kiváló ajándék lehet karácsonyra a gyerekeknek. Nézzük, mit is tud a Twinkly!

Sokszor megrökönyödést eredményez, ha valaki egy olyan dolgot akar modernizálni, aminek tulajdonképpen semmi értelme. Ezeket az okos kütyüket sok esetben azért vásároljuk meg, mert kényelmesebbé, vagy éppen szórakoztatóbbá teszik az életünket. A Twinkly tulajdonképpen mindkettő, de leginkább szórakoztatóvá teszi a karácsonyt, amivel még a rokonok előtt is felvághatunk, ha valakinek épp ez lenne a fontos! ????‍♂️????

A termék csomagolása teljesen átlagos. Benne van maga a fényfüzér, ami jelen esetben 105 LED-es, illetve a táp külön. Beltéren és kültéren is egyaránt használható. A LED-ek azonban már egyáltalán nem átlagosak, a cég különleges technológiát használ.

A technológia tervezését az “égőkkel” kezdtük. Minden Twinkly LED valójában 3 RGB LED-et tartalmaz, és egy IC-t is, ami lehetővé teszi, hogy a vezérlőhöz egyetelen vezetékpárral csatlakozzanak. Minden LED-et egy védőburok vesz körül, amelynek lapos teteje van, és egy homályos réteggel is rendelkezik, ezzel intenzívebbé téve a fényeffekteket.

Persze a Twinkly-t maga az alkalmazása teszi okossá, amivel vezérelhetjük az okos karácsonyfa izzónkat. Egyrészt fel és le kapcsolhatjuk az izzósort, másrészt különleges effektekre is képes. Ahány karácsonyfa, annyi féle karácsonyi dísz, így minden évben pont olyan színűre állíthatjuk be a fényfüzérünket, amilyen az adott karácsonyfához illik. Több mint 16 millió szín közül választhatunk, így tényleg harmonizál az izzósorunk a karácsonyfán található díszekkel. Nézzétek meg ezt a rövid videót, mennyi féle opció közül választhatunk:

Alkalmazás, funkciók

A párosítás után már használhatjuk is a fényfüzért, de ne felejtsük el felcsatlakoztatni a saját Wi-Fi-hálózatunkra. Ezt a Beállítások alatt tehetjük meg, ezután már a család bármelyik tagja irányíthatja a saját okostelefonjáról is.

 

Ahogy a videóban és a fenti képeken is látható, tulajdonképpen bármilyen alakzatot felrajzolhatunk, előre beépített fényhatások közül válogathatunk, sőt, az internetről még újabbakat is letölthetünk! Ezek azonnal megjelennek a karácsonyfán, tehát bármikor megváltoztathatjuk a fa kinézetét. Tulajdonképpen végtelen számú lehetőségünk van.

Twinkly Fali izzósor

Idén újdonság a fali izzósor is, ami tulajdonképpen bármire rárakható. Ezt az alsó képen láthatjátok, mi az ágy fölé helyeztük, így hangulatfénynek tökéletes, és olyanra állítjuk az erősséget és a színeket, amilyenre csak szeretnénk.

Funkciókban természetesen ugyanazt tudja, mint a karácsonyfa izzósor, de ugye más az elrendezés. Egy főszálról lóg le az összes LED, ami összesen 200 darab. Természetesen ez is használható beltéren és kültéren is egyaránt, így akár a kinti fa, vagy a házunk világítását is irányíthatjuk iPhone-ról vagy időzíthetjük az alkalmazás segítségével. Nézzétek meg ezt a videót is:

A fali dekoráció ugyancsak egész évben használható, és mint már írtam, ajándéknak sem mindennapi! Alapjában véve a Twinkly termékekkel rendkívül meg vagyunk elégedve és ha ügyesek vagyunk, akkor nem csak a karácsonyi szezonban használjuk.

 

A Twinkly-k ide kattintva megvásárolhatóak a Stylebolt.hu-n!

Karácsonyi ajándék tőlünk!

Idén a Stylebolttal úgy döntöttünk, hogy valakit megajándékozunk egy Twinkly okos karácsonyfa fényfüzérrel, ami a 175 LED-es verzió! ❤️ Ehhez nem kell mást tenned, mint itt, lentebb jelentkezned a neveddel és az email címeddel! A sorsolásra 1 hét múlva hétfőn kerül sor és emailben értesítjük a nyertest. Oszd meg az ismerőseiddel is, hogy hátha ők nyerik meg, és pont ezt kapnád tőlük karácsonyra!

(A játékban való részvétellel megerősíted, hogy a Szifon.com és a Stylebolt.hu is küldhet neked hírlevelet, amikről a játék végén, vagy később bármikor leiratkozhatsz a levélben található linken keresztül.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Put2 Put2 says:

  Megvettem mind a kettőt… Tavaly az égősort, mostmeg az ablakdíszt! Ugyanis nekem az ablakban van…:slight_smile: De kb 15 (pontosan nem számoltam) gyári séma közt válogathatunk… Internetről meg egyáltalán nem lehet letölteni témákat, amiket lelehet, azok tavaly alapértelmezetként elérhetőek voltak… Az (effekt tervező) vagy minek nevezzem, iszonyatosan bugyuta, használhatatlan sz@r… Jó lenne ha lehetne egy sz.gépes alkalmazás, amivel frankon meg lehetne tervezni a jobbnál jobb effekteket… A fali cucra nem lehet értelmes, saját dolgot késziteni, arra jó, hogy idiota csíkokat huzz… Elszorakozni jó, de inkább a gyári sémákat használom! Ezt leszámítva nagyon megvagyok elégedve vele, és mindenkinek mutatom, hogy milyen szupi a cucc!! Ha az effekt tervezőt nem egy értelmi fogyatékos 6 éves készítette volna, és használható lenne bonyolultabb témákra akkor mégjobb lenne! Így nálam kb 8 pont a 10-ből!

 2. Köszi a review, egyetértek veled, nekem még hiányzik az Alexa támogatás, az jó lenne, ha hanggal lehetne fel-le kapcsolni, de hát ez van. Egyelőre még mindig ez a legjobb ilyen okos karácsonyfa izzó.

 3. Avatar for Czo Czo says:

  Alexahoz nincs elerheto third party skill? Nincs bonyolult protokollja, en tavaly visszafejtettem es az egyik twinklybol a TV moge rakva philips ambilight szeru mukodest varazsoltam XBMC/Kodi melle.

 4. Avatar for Tanba Tanba says:

  Meglepodtem, mert a tavalyi cikket találtam meg pár napja és holnap megyek érte, erre ma cikkeztek róla :joy::joy:. Nagyon várom, mert láttam élőben máshol és tényleg annyira jól néz ki , mint a képeken-videokon. :wink: a 225os LED sort választottam, 1.80as a fánk, akinek van már 3D Layouthoz ez elég lesz?

 5. Megnezem, egyelore marad az okos konnektor alexahoz, mint az allatok.

 6. Kérnék egy iránymutatást, mekkora fához melyik hosszúságú verziót javasoljátok. Előre is köszi.

 7. Minden termék leírásában ott van, hogy milyen hosszú a fényfüzér. De a cikk elején leírom. A 175-ös változattal nem tudsz hibázni.

 8. 2,50-es fára a 225 LED-eset vettem, de 3D verzióban kizárt, hogy elég lesz rá…
  Ami tavaly volt rajt 2 x 15 méter kommersz led-sor épphogy elég volt.
  Szerintem nem jó, ha túl nagy a köz felrakáskor két sor között, mert azzal elveszik a lényege.
  Két hét múlva kiderül :slight_smile:

 9. Akkor lehet még is tudna :smiley:

 10. Ha nem lesz elég 3D-ben akkor marad a csalás, a hátuljára nem teszek :).

 11. Avatar for Czo Czo says:

  Ejj, mondanam, hogy ha kapok egy Alexat, akkor megirom a skillt hozza (amivel lehet ki/be kapcsolni, esetlegesen valtani az animaciok kozott), de az iden karacsonyra mar nem fog tudni elkeszulni.

 12. Hallod, én adok neked egyet, ne ezen múljon. Csak skillnek legyen valami cloudja, VPS-en fusson ne lokalba kelljen futnia valamin. Mármint érted, ne kelljen mondjuk egy rasberry pi. Ez gondolom már nehezebb.

 13. Avatar for Czo Czo says:

  Megoldom en a felhot hozza, de iden mar nem fer bele, mert megyek nyaralni.

 14. Nem baj, nekem jövőre is kéne, mert ugye a wall-t használjuk sok helyen. Keress meg DM-be Twitteren és intézek neked egy Echo Dot-ot.

 15. Szia! Mit jelent az, hogy “3D verzióban”? Már úgy értem, hogy ebben az esetben - egy izzó füzér esetében - mit jelent?

  Közben tovább olvastam, látom mit jelent.
  Hogy lehet egy ledsort csak a fa elejére tenni? Úgy értem, hogy az ember körbe teszi fel, mint egy spirál, csak az elejére hogy lehet?

 16. Avatar for Czo Czo says:

  Ha a fa a sarokban van, akkor eleg az elejere tenni ugy, hogy vegigvezeted a lathato reszen (pont mint a spiarlnal), majd kicsit beljebbnyulva lejebbhozod a ledsort es visszavezeted 10 centivel az elozo alatt. Igy csak a lathato reszekre kerul az izzosorbol.

 17. Avatar for Tanba Tanba says:

  A gyártó ad javaslatot a weboldalán, hogy melyik fara mekkora ajánlott. Attól is függ, hogy 2D (csak elől van fénysor) vagy 3D (a fán körben van fenysor) elrendezést szeretnél. Ennek megfelelően tudsz választani. A 175ös nagyobb fákra csak elől lesz elég sajnos…
  a mi fánk 180as, elvileg a 225ös elég lesz rá. :wink: Karácsonykor úgyis többet tudunk!

  Csatolom a javasolt elhelyezést! :wink:

 18. Valaki próbált meg kettőt összekapcsolni appban, hogy egyként működjenek?

 19. Avatar for Czo Czo says:

  En ugy tekertem tavaly a fara.

 20. Köszi, gondolom akkor működött :slight_smile:

 21. Avatar for Czo Czo says:

  1 evvel ezelott igen.

 22. UP-olom a cikket, még ma estig lehet játszani! :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Agent_H Avatar for Szifon Avatar for Tanba Avatar for raczc73 Avatar for Put2 Avatar for Nem_Tom Avatar for SzifonAdmin

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Put2 Put2 says:

  Megvettem mind a kettőt… Tavaly az égősort, mostmeg az ablakdíszt! Ugyanis nekem az ablakban van…:slight_smile: De kb 15 (pontosan nem számoltam) gyári séma közt válogathatunk… Internetről meg egyáltalán nem lehet letölteni témákat, amiket lelehet, azok tavaly alapértelmezetként elérhetőek voltak… Az (effekt tervező) vagy minek nevezzem, iszonyatosan bugyuta, használhatatlan sz@r… Jó lenne ha lehetne egy sz.gépes alkalmazás, amivel frankon meg lehetne tervezni a jobbnál jobb effekteket… A fali cucra nem lehet értelmes, saját dolgot késziteni, arra jó, hogy idiota csíkokat huzz… Elszorakozni jó, de inkább a gyári sémákat használom! Ezt leszámítva nagyon megvagyok elégedve vele, és mindenkinek mutatom, hogy milyen szupi a cucc!! Ha az effekt tervezőt nem egy értelmi fogyatékos 6 éves készítette volna, és használható lenne bonyolultabb témákra akkor mégjobb lenne! Így nálam kb 8 pont a 10-ből!

 2. Köszi a review, egyetértek veled, nekem még hiányzik az Alexa támogatás, az jó lenne, ha hanggal lehetne fel-le kapcsolni, de hát ez van. Egyelőre még mindig ez a legjobb ilyen okos karácsonyfa izzó.

 3. Avatar for Czo Czo says:

  Alexahoz nincs elerheto third party skill? Nincs bonyolult protokollja, en tavaly visszafejtettem es az egyik twinklybol a TV moge rakva philips ambilight szeru mukodest varazsoltam XBMC/Kodi melle.

 4. Avatar for Tanba Tanba says:

  Meglepodtem, mert a tavalyi cikket találtam meg pár napja és holnap megyek érte, erre ma cikkeztek róla :joy::joy:. Nagyon várom, mert láttam élőben máshol és tényleg annyira jól néz ki , mint a képeken-videokon. :wink: a 225os LED sort választottam, 1.80as a fánk, akinek van már 3D Layouthoz ez elég lesz?

 5. Megnezem, egyelore marad az okos konnektor alexahoz, mint az allatok.

 6. Kérnék egy iránymutatást, mekkora fához melyik hosszúságú verziót javasoljátok. Előre is köszi.

 7. Minden termék leírásában ott van, hogy milyen hosszú a fényfüzér. De a cikk elején leírom. A 175-ös változattal nem tudsz hibázni.

 8. 2,50-es fára a 225 LED-eset vettem, de 3D verzióban kizárt, hogy elég lesz rá…
  Ami tavaly volt rajt 2 x 15 méter kommersz led-sor épphogy elég volt.
  Szerintem nem jó, ha túl nagy a köz felrakáskor két sor között, mert azzal elveszik a lényege.
  Két hét múlva kiderül :slight_smile:

 9. Akkor lehet még is tudna :smiley:

 10. Ha nem lesz elég 3D-ben akkor marad a csalás, a hátuljára nem teszek :).

 11. Avatar for Czo Czo says:

  Ejj, mondanam, hogy ha kapok egy Alexat, akkor megirom a skillt hozza (amivel lehet ki/be kapcsolni, esetlegesen valtani az animaciok kozott), de az iden karacsonyra mar nem fog tudni elkeszulni.

 12. Hallod, én adok neked egyet, ne ezen múljon. Csak skillnek legyen valami cloudja, VPS-en fusson ne lokalba kelljen futnia valamin. Mármint érted, ne kelljen mondjuk egy rasberry pi. Ez gondolom már nehezebb.

 13. Avatar for Czo Czo says:

  Megoldom en a felhot hozza, de iden mar nem fer bele, mert megyek nyaralni.

 14. Nem baj, nekem jövőre is kéne, mert ugye a wall-t használjuk sok helyen. Keress meg DM-be Twitteren és intézek neked egy Echo Dot-ot.

 15. Szia! Mit jelent az, hogy “3D verzióban”? Már úgy értem, hogy ebben az esetben - egy izzó füzér esetében - mit jelent?

  Közben tovább olvastam, látom mit jelent.
  Hogy lehet egy ledsort csak a fa elejére tenni? Úgy értem, hogy az ember körbe teszi fel, mint egy spirál, csak az elejére hogy lehet?

 16. Avatar for Czo Czo says:

  Ha a fa a sarokban van, akkor eleg az elejere tenni ugy, hogy vegigvezeted a lathato reszen (pont mint a spiarlnal), majd kicsit beljebbnyulva lejebbhozod a ledsort es visszavezeted 10 centivel az elozo alatt. Igy csak a lathato reszekre kerul az izzosorbol.

 17. Avatar for Tanba Tanba says:

  A gyártó ad javaslatot a weboldalán, hogy melyik fara mekkora ajánlott. Attól is függ, hogy 2D (csak elől van fénysor) vagy 3D (a fán körben van fenysor) elrendezést szeretnél. Ennek megfelelően tudsz választani. A 175ös nagyobb fákra csak elől lesz elég sajnos…
  a mi fánk 180as, elvileg a 225ös elég lesz rá. :wink: Karácsonykor úgyis többet tudunk!

  Csatolom a javasolt elhelyezést! :wink:

 18. Valaki próbált meg kettőt összekapcsolni appban, hogy egyként működjenek?

 19. Avatar for Czo Czo says:

  En ugy tekertem tavaly a fara.

 20. Köszi, gondolom akkor működött :slight_smile:

 21. Avatar for Czo Czo says:

  1 evvel ezelott igen.

 22. UP-olom a cikket, még ma estig lehet játszani! :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for Agent_H Avatar for Szifon Avatar for Tanba Avatar for raczc73 Avatar for Put2 Avatar for Nem_Tom Avatar for SzifonAdmin