fbpx Skip to content

Plus modellek javítását ritkán akciózzuk, holott nagyon sokan ezt a méretet preferálják, nem is meglepő, hogy az iPhone XS Max-szel visszatért ez a méretosztály. Egyértelműen az egyik leggyakoribb javítás, amit a szervizünkben kérni szoktatok, a kijelző csere.

iSamurai – iPhone 6&6s Plus kedvezményes kijelző csere

Egy nem működő gombbal, jack csatlakozóval, gyorsabban merülő telefonnal még el lehet lenni egy ideig, de a kijelző az, ami lényegében megtestesíti a telefont és ha ezzel van valami gond, akkor az bizony nagyban rontja felhasználói élményt, nemcsak ránézésre, hanem tapintásra is.

A piacon lévő kijelzők minőségi problémái komoly gondokat okoznak a vásárlóknak, ár alapján sajnos már nem lehet egyértelműen dönteni. Forgalomban van nagyjából 10 féle kínai kijelző, mindegyiket más problémára fókuszálva gyártották. Sajnos tipikus kínai szokásként egyik sem igazán sikerült tökéletesre. Van, amelyiknél a keret kiáll a telefonból, vagy épp a kijelző színhelyességével vannak komoly gondok, de a hiba sokszor ott jelentkezik, ahol mi biztos nem is számítanánk rá. Egy komoly szerviz nem engedheti meg magának, hogy ilyenekkel dolgozzon, mert így nem lennének visszatérő vásárlóink. Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag gyári érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű darabokat. A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

Az iPhone 6 Plus és 6s Plus ránézésre teljesen egyforma, noha tudásukban azért bőven van különbség, de a szervizelhetőségük is nagyon hasonló, főleg kijelző csere esetén. Ez a két széria is azok közé tartozik, amiknél a kijelző cseréhez nem kell az egész telefont szétszerelni, nem úgy, mint az iPhone 4 és 4s esetén. Az alsó két csavar eltávolítása után már speciális eszközzel ki is nyithatjuk a készüléket és az 5s-sel ellentétben már nem kell figyelni arra se, hogy a Touch ID szalagkábele a kinyitáskor el ne szakadjon, mert az Apple itt másképp oldotta meg ennek az átvezetését. A kijelzőt derékszögnél nagyobb szögben nem szabad kihajtani a készülék házából, nehogy valami egyéb kárt okozzon egy alkatrészben vagy csatlakozóban. Az akkumulátor lecsatlakoztatása után még el kell távolítani a kijelző szalagkábeleinek csatlakozóit fedő shieldet, hogy végre leválaszthassuk a tönkrement kijelzőt. Az új előlapra még át kell szerelni a Touch ID-s Home gombot, ami két csavarral, egy shielddel és némi ragasztóval van rögzítve a régi előlapra. Ha ezzel is megvagyunk, akkor már csak össze kell szerelni a készüléket és tesztelni, hogy minden rendesen működik-e, jó-e az új kijelző.

Az elkövetkező két hétben (december 23-ig) az iPhone 6 Plus és 6s Plus tulajdonosoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy kedvezményes áron cseréljük a meghibásodott, betört előlapot (érintőüveget, LCD-t, képernyőt, kijelzőt, mindegy, hogy hívjuk, mind ugyanazt értjük alatta). A javítás nagyjából egy órát vesz igénybe és természetesen erre is 6 hónap garanciát vállalunk. A részletekért kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok