fbpx Skip to content

Az Apple gyakran frissíti “szín ügyileg” a kiegészítőit, legyen az tok vagy éppen óraszíj.

A napokban is így tett, felesleges csinnadratta nélkül kiadott háromféle új színárnyalatban iPhone XS és XS Max szilikon tokokat, valamint Apple Watch sportszíjakat.

Az iPhone XS és az iPhone XS Max esetében a vállalat három új szilikon tokot mutatott be. Az új színek a hibiszkusz, a lágy sárga és az óceánzöld. Ugyanezekben a színárnyalatokban az Apple Watch sportszíjakat is megvásárolhatjuk:

 

Az árak természetesen nem módosultak, az új színű tokok és szíjak is ugyanannyiba kerülnek, mint a régiek. Az iPhone XS-re és XS Max-re kompatibilis szilikontokok továbbra is 15.990 forintba kerülnek, az Apple Watch sportszíjakért pedig 17.990 forintot kell kifizetnünk.

Nemrég írtunk arról, hogy a Nike új Nike sportpánt-színeket dobott piacra, mostantól ezeket az Apple hivatalos oldalán is elérhetjük. Ezek esetén égbolttürkiz, katonazöld és füstös mályva a három új szín:

  

A szőtt műanyag sportszíj és a lyukacsos sportpánt esetében is 17.990 forint az egységár.

Érdekes, hogy az Apple csak mostanra készített iPhone XR tokot, ami tulajdonképpen egy egyszerű átlátszó szilikon tok. 15.990Ft-ért megvásárolható az Apple.hu-n! ????

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok