Új Apple Watch sportszíjak az Apple és a Nike kínálatában

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan már beköszöntött a tél, de a Nike úgy gondolta, hogy az Apple Watch sportszíjait őszies színekben is elérhetővé teszi.

Emellett pedig az Apple is kedveskedett egy új, (PRODUCT)RED szőtt műanyag, tépőzáras sportszíjjal, erről számolt be az iDownloadBlog.

A Nike három színváltozattal, zöldeskék, oliva és mályva árnyalatokkal bővítette a sportszíj palettáját. Ezek azonban az Apple oldalán és a boltokban sem vásárolhatóak meg, kizárólag a Nike honlapján tehetünk rá szert. A lyukacsos, szilikon verzióból jelenleg két szín, a mályva és a zöldeskék érhető el, míg a szőtt müanyag változatból mindhárom szín rendelhető, egységáruk 59 euró, azaz körülbelül 18.000 forint.

Az új (PRODUCT)RED szőtt sportszíj természetesen elérhető az Apple weboldalán, az Apple Store-okban és a kiskereskedelmi üzletekben is. Az új szíj 40mm-es és 44mm-es változatban vásárolható 17.990 forintos fogyasztói áron, de természetesen nem csak a Series 4-gyel, hanem az összes korábbi Apple Watch modellel kompatibilis.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!