fbpx Skip to content

Megérkezett a karácsonyi szezon! Ezt talán csak annak újdonság, akinek eddig nem tűnt fel a karácsonyi díszvilágítás a plázákon, nem járt műanyag fenyőkkel telezsúfolt hipermarketekben, vagy nem találkozott olyan, random helyeken felbukkanó karácsonyi díszekkel, mint például az iroda büféjében megjelenő indokolatlan rénszarvas és társaik.

Karácsonyi ajándék ötletek az iKiegészítők.hu-tól

Ha te is azok közé tartozol, akik még csak most kezdenek a karácsonyi ajándékokon gondolkozni, akkor az alábbi tippjeink kifejezetten neked szólnak! Ne hagyd az utolsó pillanatra az ajándékok beszerzését!

Sphero Mini robot

A népszerű, széles termékkínálattal rendelkező, robot játékokat gyártó Sphero terméke a Droid Mini, egy különleges, zsebbe tehető társ, amely lenyűgözi a gyermekeket és kamaszokat egyaránt. Ez a robot tulajdonképpen egy gömb, amiben egy erős giroszkóp és egy gyorsulásmérő található. Képes reagálni az okostelefon által adott jelekre, az intuitív irányítással lehet gyorsítani, lassítani vagy megváltoztatni a mozgás irányát. Ez a csodálatos játék sok órányi szórakozást biztosít, ahol minden alkalommal más és más játékban lesz részed. Megvásárolni itt tudjátok!

Spigen Essential F306W Qi vezeték nélküli gyorstöltő

A vezeték nélküli töltés egyre népszerűbb és egyre több készülék támogatja, így remek ajándék lehet az újabb telefonok tulajdonosainak egy ilyen eszköz. A Spigen töltője Samsung és Google Pixel telefonok esetén tudja a 9W-ot is, és egészen 15W-ig működik, és bár ezt a teljesítményt támogató telefonok még nincsenek, de nem rossz, ha tudjuk, hogy ez a töltő már a jövőre lett tervezve.

Spigen F306W Qi töltő

Figyel arra, hogy ne töltse túl a telefont és a kialakításának, szellőzésének köszönhetően meggátolja azt is, hogy töltés közben túlmelegedjen és leálljon a töltés. Fémlappal és bankkártyás tokkal viszont értelemszerűen nem használható, mert azok leárnyékolják. Alumínium háza minőségi érzést biztosít és a gumi borítás sem maradhatott el a csúszásmentesség és karcmentesség érdekében. Jó hír, hogy ehhez a töltőhöz végre nemcsak kábel jár, hanem a hálózati adapter is, ráadásul Qualcomm Quick Charge 3.0-s, hurrá! Megvásárolni az iKiegészítők.hu-n tudjátok.

Apple Watch szíjak széles választékban

Sokan úgy vannak vele, hogy egy órához egy szíj dukál csak, ahogyan ez a hagyományos óráknál megszokott dolog, viszont az okosórák, különösképp az Apple Watch annyira egyszerűen oldotta meg a szíjcserét, hogy kár lenne egy szíjjal hordani. Ehhez az órához annyiféle szíjat lehet kapni, hogy fel se lehet őket sorolni.

SzifonStore láncszemes rozsdamentesacél fém szíj

Van sportoláshoz, hétköznapokhoz vagy épp elegánsabb alkalmakhoz is passzoló és akkor csak pár példát hoztam és a milliónyi féle színváltozatra nem is tértem ki. Egy Apple Watch tulajdonosnak mindig jó ajándék lehet egy új szíj. Csemegézni innen tudtok!

Bling My Thing tokok

A jó telefontok megtalálása nem könnyű dolog. Nem mindegy, hogy milyen anyagból van, milyen színű, mennyi védelmet nyújt a készüléknek, ahogyan az sem, hogy milyen alkalomhoz milyen tokban visszük a készüléket. Női olvasóinknak, vagy inkább az ő párjuknak tudjuk ajánlani a Bling My Thing tokokat, melyek elsőre egyszerű átlátszó szilikon (TPU) tokoknak tűnhetnek a férfiszemnek, de ha jobban megnézzük őket, akkor látható, hogy a hátuljukon Swarovksi kristály minták találhatóak. Egy szép új toknak mindig lehet örülni.

NeoBear interaktív játékok

Szülőként gyakran okoz fejtörést az ajándékvásárlás, hiszen mindenki a legjobbat szeretné nyújtani a gyermekének úgy, hogy az ajándék ne csak szép és szórakoztató legyen, de hasznos is a csemete számára. Rengeteg cikket lehet olvasni arról, mennyire kártékonyak lehetnek az okos eszközök a kicsit számára, de mit csináljon az egyszeri szülő, amikor a gyermeke nem botokkal és golyókkal szeretne játszani? Hogy mutasson kütyümentes példát a programozó, a grafikus, vagy az online marketinges? Szükséges távol tartani a gyermeket az okos eszközöktől, ha a szülők kezében állandóan mobilt lát? Akkor is vásároljunk hagyományos kifestőt, ha az untatja a gyereket?

A kisiskolásokról nem is beszélve, akik természetes módon kezelik az érintő képernyőt, az okos tévét és a konzolokat. Számukra unalmas, múlt századi technológia egy sima ismeretterjesztő könyv. Az ilyen dilemmák feloldására hoztuk el megoldásként a Neobear interaktív játék családot, amelynek minden tagja tartalmaz klasszikus elemeket és app segítségével megjeleníthető interaktív összetevőket is. Így a család minden tagja számára élvezet lesz a közös játék, ami egyben fejleszti is a legkisebbek készségeit. Megvásárolni itt tudjátok őket!

Tudtunk segíteni a választásban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok