fbpx Skip to content

Manapság zenehallgatásra a legtöbben már valamilyen streaming szolgáltatást használunk, ilyen a Spotify vagy az Apple Music, de sokan még mindig a YouTube-ra hagyatkoznak. Bár utóbbi csak akkor opció, ha egyáltalán nem fontos minőség. ????????‍♂️

Apple Music szolgáltatás az Amazon Echo termékeknek

December 17-én végre Apple Music támogatást kapnak az Amazon termékei is. Így most már az Apple szolgáltatását is használhatjuk rajtuk, kérdés, mikor lehet majd a HomePodon az Apple Music-on kívül hallgatni valamit. (AirPlay nélkül, soha?) Jelenleg az Amazon termékei a legnépszerűbbek, és ez külföldre igaz főként, de mi magunk is inkább Alexát használjuk, mint Sirit, főleg az okosotthon támogatása miatt.

Érdekes egyébként, hogy az Amazon “beengedi” az Apple Music-ot, holott ugye saját zenei szolgáltatása is van. Bár az is igaz, hogy ezzel rengeteg új felhasználót tud maga mellé állítani, akik esetleg emiatt nem vettek eddig Echo termékeket. Egy ideje már nálunk vannak az új Echo modellek, illetve a hozzájuk csatlakoztatható mélynyomó is. Ezekről hamarosan írunk majd, ha esetleg karácsonyra valaki tervez ilyet vásárolni, már most ajánlom. 🙂 Hozzászólásban nyugodtan kérdezzetek, mielőtt megvásárolnátok.

Visszatérve az Apple streaming szolgáltatására, még mindig a második helyen áll a tabellán. Ezt a Spotify vezeti, nyilván az ingyenes opció miatt. Előfizetők tekintetében már azért behozta a lemaradását, de mi továbbra is Spotify pártiak maradtunk.

[totalpoll id=”107335″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Csak sajnos nem működik, mert azt mondja, hogy ez a régió nem támogatott.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for weinmaker

Népszerű hozzászólások

  1. Csak sajnos nem működik, mert azt mondja, hogy ez a régió nem támogatott.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for weinmaker