18 karátos arany bevonattal ellátott Apple Watch Series 4 (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már “sajnos” nem lehet venni az Apple-től arany Apple Watch-ot. Anno az első generációnál még kapható volt ez a változat megközelítőleg 5 millió Ft-ért. Ezt akkoriban mi is felpróbáltuk: Kipróbáltuk, hogy hogyan zajlik egy Apple Watch felpróbálási alkalom.

A Macrumorsnak az Aurum Edition nevű cég küldött egy általuk átalakított Apple Watch Series 4-et, aminek 18 karátos arany bevonata van, illetve kézzel egyedileg gravírozták is az órát, aminek a Monarch Counsel nevet adták. Nézzétek meg az alábbi videót róla.

Az a típus egyébként 2.200 dollárba kerül, ami megközelítőleg 620.000 Ft, ebbe beletartozik maga az óra is és kapunk ajándékba egy hozzá passzoló sötétkék bőr szíjat is, de a szín akár választható is. Várhatóan az Apple garanciája egyébként nem lesz érvényes rá még AppleCare+ esetén sem (pláne értelme sem sok lenne igénybe venni), de az sem egyértelmű, hogy az Aurum Edition jótállása mire vonatkozik pontosan.

Neked hogy tetszik?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Agent_H says:

    Brutál jól néz ki, de tekintve, hogy 3 év alatt elavul a pi…ba ezért pénzkidobás…
    Gondolom S0-k is vannak törtarany áron eladók :slight_smile:

    Ennyi pénzért inkább egy Tag-et vennék…

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!