iPhone XS Max-szel vették fel a Koss fejhallgató reklámját (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone XS Max kamerájával 4K‑s videókat is rögzíthetünk akár 60 képkocka per másodperc sebességgel, ezt ki is használta egy fotós és videós, Martin Moore.

Martin egy iPhone XS Max-szel készítette el a ‘Hearing is Believing’ című reklámvideót.

Nem mindennapi dolog, hogy egy márka reklámját telefonnal rögzítsék. A Koss felhallgató kisvideója azonban a jelenleg a piacon levő legjobb iPhone-nal készült. A felvétel készítője úgy gondolta, hogy miért ne lehetne egy iPhone-nal felvenni egy reklámot? Steven Soderberg után felbuzdulva – aki egy teljes filmet készített iPhone-nal – Martin is úgy döntött, hogy lecseréli a profi kameráját.

Az eredmény magáért beszél, a készítő megjegyezte, hogy sokkal szabadabbnak és kreatívabbnak érezte magát munka közben, hogy a nagy gép helyett mindössze egy telefonnal dolgozhatott.

Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Put2 says:

    Jól táncol a gyerek… :slight_smile: Amúgy lehet nyalni az Apple seggét, csak szerintem aki egy profi kamerát lecserél Telefonra, az vagy hülye, vagy sok pénzt kapot, hogy ezt mondja… Megfelelő fényviszonyok közt még használható a felvétel, de pl esküvőn valaki iPhone-al forgatna, azt biztos páros lábbal rúgnák ki a táncparkettről… Full frame-s géphez képest amin egy f1,8-as obi van pl fix 50-es… egy kilométeres hatokörzetébe sincs az iPhone kanerája… Belehet nyelni a reklámdumát, de a végeredmény csakodás lesz!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!