fbpx Skip to content

Lassan egy éve annak, hogy megnyitott az Apple Parkban levő Visitor Center (látogatói központ), ahol a vásárlók relikviákat, kiegészítőket és tökéletes ajándéknak valókat találhatnak.

Ezek a termékek – mint például a pólók és a vászontáskák – csak itt vásárolhatók meg.

A kínálatban most új pólók jelentek meg, amelyeken a régi dizájnt fedezhetjük fel, erről számolt be a 9to5Mac. Összesen nyolc féle minta közül választhatunk, melyek még dark mode-ban is elérhetőek! ????

https://www.instagram.com/p/BpPfebwnYFb/

Találunk többek között Apple Parkos pólókat, valamint három olyat is, amelyek mintázata az 1980-as évekig nyúlik vissza. A ‘hello’ feliratú az 1984-ben megjelent Macintosh-ra utal, de vásárolhatunk még szivárvány színű Apple logós pólót és Apple feliratút, a California szövegében pedig az O betűt az Apple Park főépületének felülnézete adja.

A sokszínű Apple logó egyébként olyan, mintha egyenesen az 1983-as Apple Gift Catalogból származna, az Apple feliratú darab érdekessége pedig az, hogy a betűtípus Apple Garamond, amelyet a vállalat a 80-as, 90-es években és a 2000-es évek elején használt.

A cupertinói cég nosztalgiázása a jövő héten esedékes rendezvény promóciójában is megfigyelhető: a sok száz logó között legalább öt olyan van, amely a klasszikus designt hordozza, vagy pedig a cég történetére utal.

Az október 30-ára kitűzött eseményen a szaksajtó képviselői nem csak a Face ID-val rendelkező iPad Pro modellek, hanem új Mac-ek bemutatására is számítanak. Erről bővebben: Az Apple kiküldte a meghívókat, iPad Pro és Mac esemény október 30-án!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok