fbpx Skip to content

Az Apple Watch Series 4 megjelenésével újra “szíjlázba” estem. Az új óra nagyon sokban hasonlít elődeire, noha a kijelzője, ami eddig még sosem változott, most mégis lényegesen megújult. Tette mindezt úgy, hogy a korábbi szíjak továbbra is kompatibilisek maradtak vele, ami órási hír a szíjfüggőknek, mint ahogy az vagyok én is, akinek 41 darab van már.

20% kedvezmény minden Apple Watch szíjra az iKiegészítőknél

Az iKiegészítők.hu-nál ezen a héten minden Apple Watch szíj 20% kedvezménnyel vásárolható meg, tehát érdemes most lecsapni egy-egy új darabra. Választhattok sport, szövet, bőr és fém változatok közül, hiszen mindre vonatkozik a kedvezmény. Nézzetek körül!

Nyáron előszeretettel hordom a sport vagy épp Nike sport szíjaimat, hiszen ezeknek nem okoz problémát az izzadság és a víz, viszont az ősz beköszöntével sok ilyenkor visszakerül a dobozba és helyettük a bőr és fém darabokat használom, ahogy a pólóimat is felváltják az ingek, amikhez az utóbbiak jobban illenek. Az a jó az iKiegészítők kínálatában, hogy mindenki számára van hozzá és a pénztárcájához illő szíj.

Az ősz remek alkalom a ruhatárunk és a szíj készletünk felfrissítésére is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok