Sebességteszten az összes eddigi Apple Watch generáció (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyilván nem lepődik meg azon senki, ha azt mondjuk, hogy az Apple Watch Series 4 a leggyorsabb óra jelenleg. A kérdés inkább az, hogy az előző generációs típusok mennyire használhatóak, megéri-e egy régebbi órát megvenni a legújabb modellek helyett.

Apple Watch sebesség teszt

Legutóbb ebben a cikkben veséztük ki, hogy melyik órát érdemes most megvenni és mik a különbségek az egyes típusok között. A legújabb generációt is teszteltük már, de sebességteszt még nem készült. Külföldi kollégák azonban vették a fáradságot és összemérték az Apple Watch összes megjelent generációját a legelsőtől (Series 0) a legújabbig (Series 4), hogy lássák, mennyivel lettek gyorsabbak az operációs rendszerek, az alkalmazások, és maga az óra. Nézzétek meg a videót.


Idén az Apple a watchOS 5 operációs rendszert már nem tette elérhetővé az Apple Watch Series 0-ra, vagyis az első generációs órára. Ezzel tulajdonképpen elmondható, hogy azt a készüléket már nem éri meg megvenni. Akinek ilyen típus van, és már úgy érzi, hogy nem elég számára, a Series 4 a legjobb választás.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!