Beauty filterrel érkezett a Smart HDR az iPhone XS-ben és XS Max-ban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekes hibára panaszkodnak az iPhone XS, XS Max készülék használói. Mikor az előlapi kamerával készítenek szelfit, akkor egyfajta blurt kap az arc, olyan, mintha előre retusálná a készülék a bőrünket.

iPhone XS, XS Max

Kiderült, hogy a Smart HDR felel a “hibáért”, ami persze egy szelfinél jól jöhet, csak nem éppen a férfiak számára. Ez a funkció felel azért, hogy világos és a sötét részek egyaránt részletgazdagok legyenek, korábban ebben a cikkben írtunk róla. Nézzétek meg az alábbi képet, mennyit “szépít” a bőrön.

iPhone XS, XS Max bőrhibák javítása

Egyébként Redditen többen említették már ezt a jelenséget, és a mi tesztünkben is egyértelműen látszik. Kérdés, hogy ezt majd megoldja-e az Apple, mivel ugyan a Smart HDR kikapcsolható a hátlapi kamera esetén, az előlapinál nem. Egyetlen opció, ha RAW-ban fotózunk mondjuk a népszerű Halide Camera alkalmazással, mivel ilyenkor a nyers képet kapjuk meg, semmilyen Apple-féle szoftveres utómunka nem kerül rá.

Halide Mark II - Pro Camera
 • Halide Mark II - Pro Camera
 • Méret: 24.96 MB | Verzió: 2.9.3
 • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. pAnk says:

  És ez amúgy kinek is probléma valójában?

 2. szegény csaj közelről jó szőrös… :smiley:

 3. Agent_H says:

  WB miert valtozik meg?
  Nagy meretben lehetne eldonteni, hogy jó-e vagy rossz. Mindket fenti kepreszlet egy nagy :poop: kepminoseg ugyileg…

 4. pAnk says:

  Hát, őszintén sajnálom… …a családját. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!