Beauty filterrel érkezett a Smart HDR az iPhone XS-ben és XS Max-ban

Érdekes hibára panaszkodnak az iPhone XS, XS Max készülék használói. Mikor az előlapi kamerával készítenek szelfit, akkor egyfajta blurt kap az arc, olyan, mintha előre retusálná a készülék a bőrünket.

iPhone XS, XS Max

Kiderült, hogy a Smart HDR felel a “hibáért”, ami persze egy szelfinél jól jöhet, csak nem éppen a férfiak számára. Ez a funkció felel azért, hogy világos és a sötét részek egyaránt részletgazdagok legyenek, korábban ebben a cikkben írtunk róla. Nézzétek meg az alábbi képet, mennyit “szépít” a bőrön.

iPhone XS, XS Max bőrhibák javítása

Egyébként Redditen többen említették már ezt a jelenséget, és a mi tesztünkben is egyértelműen látszik. Kérdés, hogy ezt majd megoldja-e az Apple, mivel ugyan a Smart HDR kikapcsolható a hátlapi kamera esetén, az előlapinál nem. Egyetlen opció, ha RAW-ban fotózunk mondjuk a népszerű Halide Camera alkalmazással, mivel ilyenkor a nyers képet kapjuk meg, semmilyen Apple-féle szoftveres utómunka nem kerül rá.

Halide Camera
 • Halide Camera
 • Méret: 19.28 MB | Verzió: 1.12.2
 • Ár: 2290 HUF | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


 1. pAnk says:

  És ez amúgy kinek is probléma valójában?

 2. szegény csaj közelről jó szőrös… :smiley:

 3. Agent_H says:

  WB miert valtozik meg?
  Nagy meretben lehetne eldonteni, hogy jó-e vagy rossz. Mindket fenti kepreszlet egy nagy :poop: kepminoseg ugyileg…

 4. pAnk says:

  Hát, őszintén sajnálom… …a családját. :slight_smile:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!