fbpx Skip to content

Érdekes hibára panaszkodnak az iPhone XS, XS Max készülék használói. Mikor az előlapi kamerával készítenek szelfit, akkor egyfajta blurt kap az arc, olyan, mintha előre retusálná a készülék a bőrünket.

iPhone XS, XS Max

Kiderült, hogy a Smart HDR felel a “hibáért”, ami persze egy szelfinél jól jöhet, csak nem éppen a férfiak számára. Ez a funkció felel azért, hogy világos és a sötét részek egyaránt részletgazdagok legyenek, korábban ebben a cikkben írtunk róla. Nézzétek meg az alábbi képet, mennyit “szépít” a bőrön.

iPhone XS, XS Max bőrhibák javítása

Egyébként Redditen többen említették már ezt a jelenséget, és a mi tesztünkben is egyértelműen látszik. Kérdés, hogy ezt majd megoldja-e az Apple, mivel ugyan a Smart HDR kikapcsolható a hátlapi kamera esetén, az előlapinál nem. Egyetlen opció, ha RAW-ban fotózunk mondjuk a népszerű Halide Camera alkalmazással, mivel ilyenkor a nyers képet kapjuk meg, semmilyen Apple-féle szoftveres utómunka nem kerül rá.

[appstore id=”885697368″]

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.