fbpx Skip to content

Az Apple Watch Series 4-et pár napja már teszteltük nektek. A hozzászólások alapján többen is váltotok majd az új órára, ha hazánkban is elérhetővé válik.

Apple Watch Series 4 elesés

Az óra egyik érdekessége a benne lévő fejlett giroszkóp, ami képes érzékelni, ha elesünk. Ilyenkor megkérdezi, hogy értesítse-e, felhívja-e a mentőket, vagy jól vagyunk. Az alábbi videóban ezt teszteli a What’s Inside? YouTube csatorna. Érdemes megnézni.

Az ok, ami miatt nem működött a szivacságyon illetve a trambulinon, az nem más, mint hogy az óra egyben a pulzusunkat is figyeli. Amikor a trambulinon voltál, nem érzékelt érdemi változást a pulzusodban, és így az esést sem. Ez azért van, mert a pulzusod már eleve magasabb volt a trambulinon a mozgás következtében, illetve mert az óra megtanulja a szívritmusod változásait is. Amikor a földre estél, akkor az óra érzékelte az ütődést, és a pulzusod felugrását is, mert az az esés következtében felszaladt. A trambulin és a szivacságy nem kemény felületek, ami miatt az esést szintén nem érzékelte az óta. – írja az egyik hozzászóló YouTube-on.

Érdemes megnézni még Marques Brownlee videóját is az Apple Watch Series 4-ről, mivel érthetően és részletesen mutatja be az új óra tulajdonságait:

Egy érdekes videó került fel a YouTube-ra azzal kapcsolatban, hogy hogyan készültek a watchOS 5 egyes új órafelületei. Azt gondolnánk, hogy digitálisan rajzolva vannak ezek a számlapok, de valójában videóval felvett, valódi lángokat és vízcsobbanást láthatunk:

Ezek egyébként elérhetőek a régebbi Apple Watch-okra is (bár nem teljes képernyősen), tehát nem kell Series 4-gyel rendelkeznünk. Végül pedig érdemes megnézni egy Apple Watch Series 4 Hermes órát, illetve annak csomagolását. Itthon természetesen ez sem kapható és persze hogy az ára sem mindennapi.


Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.