Kiszivárgott: iPhone 9c avagy iPhone Xc – színes iPhone-ok jöhetnek

Pár napja kikerült az alábbi kép, amin jól látszik, hogy színes készülékek érkezhetnek. Először nem is vettünk róluk tudomást, mert eléggé úgy néztek ki, mint valami iPhone klónok vagy dummy-k, de idővel úgy tűnik, hogy ez valóban a 6,1-es modell, és több színben fog megjelenni.

iPhone 9c avagy iPhone Xc

Korábban írtunk már róla, hogy három iPhone típus is megjelenhet idén. Ezek a frissebb iPhone Xs, az iPhone Xc, avagy az iPhone 9, és az iPhone Xs Plus lehet. A középső modell, tehát az iPhone 9/9c/Xc vagy bárhogy is nevezzük, szintén megkapja majd a Face ID-t, de OLED helyett csak LCD kijelzővel lesz kapható és nem dupla kamerával, ahogy a fenti képen is látszik.

Eddig a színekről nem volt szó, úgy tűnik, hogy a szokásos fekete mellett sötétkék, fehér, piros és arany/narancs színben is megvehetjük majd. Ez a készülék a pletykák (vagy hát a vágyak) szerint dupla SIM-kártya foglalattal is rendelkezhet majd.

 

Időközben az Apple oldalán is feltűntek a készülékek néhány percre, és a második képen láthatjuk az USB-C Lightning-kábelt és a 18W-os töltőt is a dobozban, így én ezt valósnak mondanám, de persze holnap minden kiderül. 😏

Ti mit gondoltok erről?

Az esemény szeptember 12-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd, a helyszín ismét az Apple Parkban található Steve Jobs Theater lesz. Nálunk is élőben követhető lesz a keynote, magyar idő szerint este 7 órától.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!