Nagyobb felbontása lehet az Apple Watch Series 4-nek

Természetesen a nagyobb kijelző mellé nagyobb felbontásra is számíthatunk az új Apple Watch-nál. Az eddigi források szerint a 312 x 390 pixelről növekszik majd 384 x 480 pixelre, ami azért jóval nagyobb méretet jelent.

Apple Watch Series 4

Alapjában véve az óra mérete érdemben nem nő, és a szíjak és kiegészítők továbbra is kompatibilisek lesznek majd vele, tehát az Apple nem nagyon változtat a kinézeten. A felbontás már egy érdekesebb dolog, mivel jóval több adatot képes megjeleníteni vele az óra.

Lásd az alábbi képen:

Ezt láthattuk ugyebár a korábbi kiszivárgott órafelületen is, hogy már 8 komplikációt mutatott. Egyébként a Series 4 felbontása már nagyobb, mint az első generációs iPhone 2G-nek, ami azért durva így belegondolva. Ezzel együtt konkrétan élesebb a kijelzője lesz az órának, mint az eredeti iPhone-nak.

Az új óra kijelzője megközelítőleg 15%-kal lesz nagyobb elődeinél, amit ugye az Apple a kávákból vesz le, tehát a kijelző méretét növeli, nem a teljes óra méretét. Jobb oldalon már láthattunk egy plusz mikrofont is a korábbi képen. Írtunk cikket arról, hogy milyen órát érdemes venni, én idén csak akkor tervezek váltani, ha az LTE-képes típusok is megérkeznek hazánkba, és akkor is szerintem egy telekomos csomaggal veszem majd meg, amúgy is kell hozzá kiegészítő előfizetés.

Téged mennyire érdekel az új Apple Watch Series 4?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!