Új Apple bőrtokok a 13 és 15 hüvelykes MacBook Pro-hoz

Amikor az Apple bemutatta a frissített MacBook Pro modelleket júliusban, új bőrtokok is érkeztek melléjük.

Az áruk most sem túl pénztárcabarát, amin meg sem lepődünk, de talán az anyaga és az dizájnja mindent kárpótol.

Az éjkék, a vörösesbarna és a fekete színekben kapható tokok hasonlóak a már korábban megjelent, 12 hüvelykes MacBookokhoz kiadott bőr kiegészítőkhöz. A védőtokok kiváló minőségű, európai bőrből készültek, a közepén megtalálhatjuk az Apple logót, a belseje pedig a karcolódás megelőzése érdekében puha, mikroszálas anyaggal van kibélelve.

A hátulján megtalálható a négy talpnak meghagyott hely, így ha a laptopot belerakjuk a tokba, nem fogják a talpak tönkretenni. Az USB-C portokhoz viszont nem férünk hozzá, így amikor tokban van a MacBook, nem tudjuk tölteni – bár az Apple legtöbb esetben egyébként sem javasolja a tokban való töltést az esetleges túlmelegedés miatt.

A 13 hüvelykes MacBook tokért 68.390 forintot kér el az Apple, míg a 15 hüvelykes változat 76.390 forintba kerül. Tény, hogy véd a karcolásoktól, viszont egy komolyabb elejtésnél már nem biztos, hogy épségben ússza meg a MacBook Pro.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!