fbpx Skip to content

Amikor az Apple bemutatta a frissített MacBook Pro modelleket júliusban, új bőrtokok is érkeztek melléjük.

Az áruk most sem túl pénztárcabarát, amin meg sem lepődünk, de talán az anyaga és az dizájnja mindent kárpótol.

Az éjkék, a vörösesbarna és a fekete színekben kapható tokok hasonlóak a már korábban megjelent, 12 hüvelykes MacBookokhoz kiadott bőr kiegészítőkhöz. A védőtokok kiváló minőségű, európai bőrből készültek, a közepén megtalálhatjuk az Apple logót, a belseje pedig a karcolódás megelőzése érdekében puha, mikroszálas anyaggal van kibélelve.

A hátulján megtalálható a négy talpnak meghagyott hely, így ha a laptopot belerakjuk a tokba, nem fogják a talpak tönkretenni. Az USB-C portokhoz viszont nem férünk hozzá, így amikor tokban van a MacBook, nem tudjuk tölteni – bár az Apple legtöbb esetben egyébként sem javasolja a tokban való töltést az esetleges túlmelegedés miatt.

A 13 hüvelykes MacBook tokért 68.390 forintot kér el az Apple, míg a 15 hüvelykes változat 76.390 forintba kerül. Tény, hogy véd a karcolásoktól, viszont egy komolyabb elejtésnél már nem biztos, hogy épségben ússza meg a MacBook Pro.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. És ez is annyit bír, mint a többi bőr cuccuk? :smiley:

  2. Ez jó? Most komolyan ajándékba kellene adni hogy veszel ilyen gépet nem ennyi pénzért. Az egész nem kerül többe mint 5 ezer forint vicc ez az apple kezdek egyre jobban kiábrándulni. Semmi másról nem szól csak a lehuzásról egy bör telefontok is 2 honap alatt szétkopik és egy vagyonba kerül egyszerűen nem éri meg az árát.

  3. Teljesen reális az ára. Sokkal többre számítottam. Simán megérne 149.990-et is.
    Tényleg egy vicc az árképzésük. Gondolom végig kézzel varrják, ezért sok a selejt. Csak ez magyarázhatja ezt az árat. Esetleg egy most talált, egyben maradt mammut bőre az alapanyag.

  4. Gondoltam megnézem mit írnak a leírásba. A Watch horrorárú (bár ha az anyag mennyiségét nézzük, azokhoz képest ez aprópénz :smiley: ) szíjainál olyan szép történeteket írtak le a kubai asszonyok p*aszőréről, itt meg csak odadobnak ennyit:
    “Ez az Apple tok kiváló minőségű francia bőrből készült. Puha, mikroszálas bélése minden utadon megóvja 15 hüvelykes MacBook Pródat.”

  5. Akkor itt a válasz. Francia bőr. Gondolhatod hogy fájt egy-egy franciának, mire leszedtek róla egy ilyen tokra való bőrt.

  6. MacBooktok!!! :fist_right:t2:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for taky1974 Avatar for gallaiandras_balazs Avatar for szorian Avatar for ef-dani