fbpx Skip to content

Október 27-én, pénteken elindult az iPhone X előrendelése, eközben az Apple csendben piacra dobott egy új bőrtokot, amely a 12 colos MacBookokra való. Az új kiegészítő nagyon hasonlít az iPad Pro-hoz való bőrtokokra, illetve felfedezhetünk némi hasonlóságot a vállalat által eddig kiadott iPhone bőrtokokokkal is.

Bőrtok 12 colos MacBookhoz

Az Apple ennél a toknál is hozza a tőle megszokott igényességet és letisztultságot. Találhatunk a tetején egy rést, amelyen értelemszerűen bebújtathatjuk a MacBookot.

A kiegészítő vörösesbarna és éjkék színekben vásárolható meg 56 990 forintos áron. Valljuk be, nem olcsó, viszont az Apple cserébe egy puha, mikroszálas bélésű tokot kínál, amely a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosít  a 12 hüvelykes MacBooknak.

A tok másik különlegessége, hogy ahogyan a fenti képen is látszik, a hátulján a MacBook négy talpának is van kihagyva hely. Ezáltal a tokba helyezve az nem fog kipúposodni és nem fogja tönkre tenni a kiegészítőt a laptop. Az exkluzív kiegészítő tehát október 27. óta vásárolható meg az Apple hivatalos weboldalán, hamarosan pedig várhatóan a hazai viszonteladói boltokban is elérhető lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

 1. Szép, meg jó, meg minden, de 57k azért az na…

 2. Ez szuper, örülök neki, hogy van “bőr” tok a MacBook-hoz, de árulja már el valaki, honnan tudok egy nyamvadt szilikon vagy TPU hátlap védő tokot szerezni emberi áron egy iPad Air 9.7 2017-hez? 🙂 ..mert ahol van is, általában kiderül, hogy Air 2-re való…

 3. @szikszai11:
  “Szép, meg jó, meg minden, de 57k azért az na…”

  Ha ez tényleg olyan bőrből készülne, mint ahogy azt sejteti velünk a gyártó, ennél is drágább lenne. Láttam már megkopva gyári Apple tokot, akkor látszik mi van a festés alatt. Nem kell hasra esni a minőségtől.

 4. EBay? Amazon?

 5. @White64GB:
  Köszi, onnan már sikerült rendeltem, szintén Air 2-höz valót kaptam. Kettőt. Pedig nem ezer forintos cuccról beszélünk.

 6. Gondolom ez is ugyan olyan szutyok minőségű mint a 12.000 Ft-os iphone 5 tok volt…

 7. Az apple kiegészítők jellemzően, pocsék minőségüek ellenben nagyon drágák sztem kiegészítőt sose vennék tőlük!

  Nagyon jó példa:
  5-6 ezer forintos töltő kábelük melynél a 3000 ft-os más gyártmányú apple tanusítvánnyal rendelkező kábel 3-4 szer tovább bírja!

 8. De mondhatnám a gyári earpodot is 7-8 ezer ft és kb félév alatt megtört ha jól emlékszek. Ennyiért azért már adnak olyan fülest ami 1-1,5 évig is elmegy és mèg jobban is szól!

 9. @swayze: a kábeled, EarPodsod ugyanúgy garanciális, mint a készüléked. amint elkezd kicsit is szétmenni, azonnal cseréltesd ki.

 10. Viszont a bőrtokjuk tényleg csapnivaló, vettem egy sárgát még az 5S-hez egy hétig lehetett használni, aztán elkezdett lekopni a festék.
  A szilikon tokok hibátlanok!

 11. Jadeye, de ez a dolog mit sem változtat a minőségén a kiegészítőknek!

 12. @swayze: én továbbra is a még az iPhone 5s-emhez kapott kábelt használom, semmi baja.


Add a Comment