iSamurai – óriási fesztivál-szezon kijelző csere akció – iPhone 5, 5s, SE

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerdán kezdődik a nyár legnagyobb fesztivál eseménye az országban, a 26. Sziget fesztivál, a Hajógyári-szigeten. Ilyenkor a külföldiek ellepik a várost és a fesztivált, keresni kell már a magyar szót is és indul egy hét durva bulizás, ami se a májunknak, se a telefonunknak nem kedvez annyira.

Órisái fesztivál kijelző csere akció az iSamuraiban

A fesztiválokon a telefonok igencsak szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. Ki kell bírniuk a tűző napsütést, a folyamatos használatot és akár a napokon át szakadó esőt is, és akkor még porról és koszról nem is beszéltünk, na meg persze arról se, hogy ilyenkor elég sokan ejtik le a telefonjukat, beesik a tömegbe és akár páran át is táncolnak rajta, amit aztán igazán nem szeret egyik készülék se.

Tavaly óriási sikert aratott a fesztiválos kijelző csere akciónk, ezért idén is úgy gondoltuk, hogy nem szeretnénk, ha bárki is egy átmulatott este áldozataként összetört kijelzős telefonnal kelljen visszatérjen a szürke hétköznapokba. Nem baj, ha nem voltál fesztiválon, mi nem kérünk karszalagot az akció érvényesítéséhez. Mindenki, aki az éppen aktuális akcióban szereplő, betört kijelzős iPhone-nal bejön hozzánk, automatikusan kedvezményes áron kapja a cserét.

Fontos megjegyeznünk, hogy nálunk, az iSamuraiban kizárólag csak gyári minőségű érintővel és LCD-vel felszerelt előlapokat szerelünk be nektek, nem pedig olcsó, kínai, rossz minőségű utángyártottat. Ennek köszönhetően a kijelzőink színhelyesek, az előlap tökéletesen passzol a készülékházhoz, nem áll el sehol, mindenhol megfelelően illeszkedik és kellően strapabíró is. A piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészért válassz minket, válaszd a minőséget!

Az utóbbi hetekben bevontuk a nagyágyúkat az akciónkba, de nem feledkeztünk el ám a kistestvérekről, a 4″-es iPhone-okról sem. A következő két hétben az alábbi készülékek kijelzőit cseréljük kedvezményes áron: iPhone 5, 5s, SE. Természetesen mint mindig, most is jár a 6 hónap garancia és a csere is csak 1 órát vesz igénybe. Két hét múlva pedig újabb készülékek kijelzőit fogjuk a fesztiválos akciónk keretében cserélni. Kattints ide a részletekért, ne maradj le róla!

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!