fbpx Skip to content

Az Apple Watch a megjelenése óta nagy sikernek rövend, már az első széria kiadásakor biztatónak tűnt ez az irányvonal, így nem is csoda, hogy az Apple az okosórára is kellő figyelmet fordít.

Apple Watch pulzusmérés a watchOS 4-ben

A Canalys jelentésének köszönhetően kiderült, hogy 3,5 millió Apple Watch talált gazdára 2018 második negyedévében.

Ez az adat 30 százalékkal magasabb az előző év azonos negyedévéhez képest, azonban annak ellenére, hogy az Apple Watch eladások évről-évre jobbak, az Apple veszített piaci részesedéséből, 43%-ról 34%-ra esett.

Az LTE-képes Apple Watch Series 3 eladási számai egyébként igen jók voltak a legutóbbi negyedévben, Ázsiában (Kína kivételével) a Series 3-ból 250.000 darabot adtak el, ennek 60%-a az LTE-s modell volt.

LTE Apple Watch Series 3

Az Apple fokozatosan tette megvásárolhatóvá a mobilszolgáltatók és a vásárlók számára az LTE-s Series 3-at, legutóbb Svédországban, Indiában, Dániában és Tajvanon is elérhetővé vált ez a modell, így már 16 országban kapható.

A pletykák szerint idén bemutatkozhat az Apple Watch Series 4 nagyobb kijelzővel és újabb fejlesztésekkel, mint például a fejlettebb pulzusmérő.

Ti várjátok már az új generációs Apple Watch-ot?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.