Nagyobb kijelzőt kaphat az Apple Watch Series 4

Ming-Chi Kuo elemzőt már nem kell bemutatnunk, egy új Apple termék megjelenése előtt az ő “jóslatai” nem maradhatnak ki a pletykák sorából.

apple-watch-series-4

Nincs ez másképp most sem, ezúttal az Apple Watch Series 4-ről vannak érdekes információi, illetve más szakértők is osztottak meg róla érdekes látványterveket, erről írt az iDownloadBlog.

Kuo szerint 15%-kal nagyobb kijelzővel bírhat majd az új okosóra. A Twitteren Ben Geskin összehasonlította az Apple Watch Series 3-at az állítólagos új verzióval, amin azt láthatjuk, hogy az óra előlapja ugyanakkora marad, csupán a kávákon csökkentenek.

Egy tervező, Ryan Jones is foglalkozott a témával, szerinte a 38 mm-es Series 4 38%-kal, míg a 42 mm-es modell 35%-kal nagyobb kijelzőt kaphat.

Kuo szerint a kisebb óra 1,57, míg a nagyobb óra kijelzőmérete 1,78 hüvelykkel rendelkezhet. Belsőleg is jelentősen frissülhet a Series 4, várhatunk fejlesztést akkumulátorkapacitás és pulzusmérő terén is. A szíjak mérete viszont nem változik, ami azért jó, mert a már meglévőket használhatjuk az új modellnél is.

Az Apple Watch Series 4-ről tehát egyelőre ennyi információ van, azonban ahogy közeledünk a szeptemberhez, úgy tudhatunk majd meg több részletet is róla. Az Apple várhatóan szeptember 3-án tarthatja sajtóeseményét, de ez csak akkor lesz hivatalos, ha a vállalat kiküldi a meghívókat.

Ti tervezitek megvásárolni az Apple Watch Series 4-et?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!