Hivatalos szervizelési videók szivárogtak ki az Apple-től

Mivel az Apple nem az a cég, aki jó szemmel nézné, ha a felhasználók maguk próbálják meg a készülékeiket megjavítani, így meglehetősen ritkán lehet belefutni a cég belső szervizelési videóiba, így aki maga szeretne ennek nekilátni, az általában az olyan oldalak segítségére szorul, mint az iFixit.

Az esetek többségében a felhasználó általi szervizelés ráadásul nem csak speciális eszközöket, és hozzáértést kíván, de adott esetben még a gyakorlottabbak számára sem egyszerű, így ezek nélkül legkevésbé sem javasolt a készülékhez hozzányúlni, mert a garancia elvesztésén túl könnyen okozhatunk benne nagyobb problémákat. Ettől függetlenül érdekes megnézni a most kiszivárgott videókat, mert szó van bennük az iPhone X különböző alkatrészeinek, az iMac Pro kijelzőjének, vagy a Touch Bar-os MacBook Pro modellek Touch ID-jának cseréjéről, a felhasználói adatok a meghibásodott alaplap SSD-jéről speciális csatlakozón keresztül az újra való átmásolásáról, illetve a 3D Touch és a Force Touch trackpad kalibrálásáról is.

iPhone X kinyitása:

iPhone X akkumulátor csere:

iPhone X Taptic Engine csere:

iMac Pro 2017 alaplap konfigurálás csere után:

MacBook Pro 2016 és 2017 Touch ID csere:

iMac Pro 2017 kijelző csere:

iPhone X alsó hangszóró csere:

iPhone X hátlapi kamera csere:

iPhone kijelző csere és 3D Touch kalibrálás:

MacBook Pro 2016 és 2017 felhasználói adatok migrálása:

Force Touch trackpad kalibrálása:

Mivel azonban az Apple ezeket a videókat általában rövid időn belül törölteti szerzői jogra hivatkozva, így érdemes őket mihamarabb megnézni, ameddig még elérhetőek!

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!