Megjelent a watchOS 4.3.2 – fejlesztések és hibajavítások

Bő egy hónappal a watchOS 4.3.1 megjelenése után az Apple ma este kiadta a watchOS 4.3.2-t.

Az új kiadás elsősorban fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz, ennél többet nem árul el róla a frissítés leírása.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

  • Ez a frissítés fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

Telepítés

A frissítés az iPhone-on a Watch appon belül az Általános / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos watchOS 4.3.2 buildje 15U70.

A watchOS 4.3.2 az összes modellre elérhető, de használatához iPhone 5s vagy újabb iPhone és legalább iOS 11-es rendszer szükséges. A watchOS 4.3.2-re való frissítés után sincs lehetőség downgrade-elni.

Lehetséges hibák

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt: Ha az Apple Watch egy piros felkiáltójelet jelenít meg, vagy ha folyamatosan az Apple embléma látható rajta.

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Ha az iPhone-unkon az iOS 12 bétája van, és emiatt nem tudjuk frissíteni az órát, akkor töröljük le a béta profilt az iPhone-ról, majd indítsuk azt újra. Ezután már tudnunk kell frissíteni az órát, majd ha az végzett, visszatehetjük az iOS 12 béta profilt az iPhone-ra.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A watchOS 4-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 4 címke alatt.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!