fbpx Skip to content

Közel egy hónappal a watchOS 4.3 megjelenése után az Apple ma este kiadta a watchOS 4.3.1-et.

Az új kiadás elsősorban azt a hibát javítja, amikor egyes esetekben az óra csak az alma logón maradt a bekapcsolása során.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

  • A watchOS 4.3.1 kijavít egy hibát, amely miatt néhány felhasználónál az Apple Watch az Apple emblémán maradt az indítás során.

Telepítés

A frissítés az iPhone-on a Watch appon belül az Általános / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos watchOS 4.3.1 buildje 15T567.

A watchOS 4.3.1 az összes modellre elérhető, de használatához iPhone 5s vagy újabb iPhone és legalább iOS 11-es rendszer szükséges. A watchOS 4.3.1-re való frissítés után sincs lehetőség downgrade-elni.

Lehetséges hibák

Ha esetleg azt tapasztalnánk, hogy a frissítési folyamat megszakadt, akkor várjunk, ha pedig az óra már a piros felkiáltójelet mutatja, akkor az ebben a támogatási dokumentumban található lehetőségeket lehet megpróbálni az óra szervizbe vitele előtt: Ha az Apple Watch egy piros felkiáltójelet jelenít meg, vagy ha folyamatosan az Apple embléma látható rajta.

Mint minden frissítés után, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A watchOS 4-ről szóló összes cikkünk megtalálható a watchOS 4 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. (kicsit)off: olyan cikketek van, hogy watch váltásnál mi a teendő (költöztetés, régi watch-icloud kilépés etc.)?
    köszi

  2. Nekem volt ez az almás szívás. Pedig akkor vettem a watchot. Akkor kicsit sajnáltam a 450€-t. ????
    A messengert kellene kikalapálniuk. Az utolsó frissítés óta nem megy.

  3. @White64GB: nekem is megvolt, nem tudtam hogy globális a probléma , már az órára gyanakodtam …. töröltem is a párosítását. Sajnos mikor beragadt ebbe az állapotba akkor a telefonon folyamatosan az AppleID jelszavát kérte, amit nem fogadott el “az ellenőrzés sikertelen”. Ilyenkor nekem csak az óra teljes beállítás és tartalom törlése segített 🙁 remélem ez a javítás megoldja 🙂

  4. Nekem is csinálta. Általaban akkor ha hagytam teljesen lemerülni, viszont egy reset után mindig bootolt rendesen, így nem éreztem ilyen nagy gondnak, hogy törölni kellett volna, de remek, hogy javították 🙂


Add a Comment