iSamurai – iPhone 4/4s minden javítás fél áron

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-et írtunk, amikor az iPhone 4 megjelent a szemet kápráztató retina kijelzőjével, majd egy évvel később az iPhone 4s meghozta Sirit is. Azóta eltelt néhány év és iPhone generáció, de még sokan vannak, akik ezt a két modellt használják.

iPhone 4/4s minden javítás fél áron

A mobiltelefonok világában 8 év nem kevés idő, itt sokszor hónapok is már érdemi különbséget jelentenek. Ennyi idő alatt elvégezhető az általános iskola és egy telefon felett pedig bőven eljárhat az idő, sok minden elromolhat benne.

Biztosan kapott már a készüléked néhány ütést, az akkumulátora akár többször cserélve is lett, de még akár a gombok is a végüket járhatják. Ennyi idő megköveteli a teljes generált az ilyen készülékeknél, ugyanis egyszerűen eljárt felettük az idő, nagyon sok alkatrészökett akár csak azért kell cserélni, mert elöregedtek, nem a külső behatások miatt.

A következő egy hétben (július 8-ig) az összes iPhone 4/4s javítást 50%-os kedvezménnyel vállaljuk. Amennyiben még ilyen készülék lapul a zsebedben, vagy épp pót telefonként használod, és ráférne egy kis felújítás, ne habozz, hozd be hozzánk öregecske készüléked!

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én tartom, hogy máig a legszebb formavilágú okostelefon(ok) ever

  2. Nekem az 5, 5s volt a kedvencem. Az iPhone 5s még jobban tetszett az ujjlenyomat-olvasó miatt.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!