Prémium AirPods, továbbfejlesztett HomePod és stúdió minőségű fejhallgató érkezhet 2019-ben

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple audio fronton továbbra is jelen akar lenni, így jövő évben várhatóan érkezik egy továbbfejlesztett HomePod, egy over-ear fejhallgató, valamint egy prémium minőségű AirPods is.

Apple AirPods teszt - 3 hónap használat

A Bloomberg szerint 2019-ben a vállalat high-end AirPods-ot kíván piacra dobni, a HomePod még okosabb lesz, mint most, az új fejhallgató pedig vélhetően stúdió minőséget kaphat majd.

Az Apple almárkája közé sorolható már pár éve a Beats is, de ettől függetlenül saját márkás audio eszközök terén is fejlődni akarnak.

Az AirPods-ok 2016-os megjelenésük óta nagy sikernek örvendnek, ezért is tervezi a vállalat a vezeték nélküli fülhallgató következő generációját, amely valószínűleg biometrikus érzékelővel, így például pulzusmérővel rendelkezik majd. Ezen felül még zajszűrést és az iPhone-ok esetén már megszokott cseppállóságot is említ Mark Gurman, mint lehetséges újdonságot, illetve nagyobb hatótávot az AirPods és az iPhone egymástól való távolságára vonatkozóan.

Az új fejhallgatót Gurman a Bose és Sennheiser termékei mellé teszi, mint kitűzött célszegmens, amit az Apple már elvileg 2018 végén piacra is szeretett volna dobni, de a fejlesztéssel kapcsolatos nehézségek miatt ez már a jövő évre csúszik.

HomePod

Az még egyelőre ismeretlen, hogy milyen új funkciókat fog birtokolni a második generációs HomePod, de voltak arról pletykák, hogy alacsonyabb áron kívánja majd árulni az Apple az okoshangszórót. A teljes Bloomberg-jelentést itt tudjátok elolvasni.

Ti melyik új terméknek örülnétek a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!