Prémium AirPods, továbbfejlesztett HomePod és stúdió minőségű fejhallgató érkezhet 2019-ben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple audio fronton továbbra is jelen akar lenni, így jövő évben várhatóan érkezik egy továbbfejlesztett HomePod, egy over-ear fejhallgató, valamint egy prémium minőségű AirPods is.

Apple AirPods teszt - 3 hónap használat

A Bloomberg szerint 2019-ben a vállalat high-end AirPods-ot kíván piacra dobni, a HomePod még okosabb lesz, mint most, az új fejhallgató pedig vélhetően stúdió minőséget kaphat majd.

Az Apple almárkája közé sorolható már pár éve a Beats is, de ettől függetlenül saját márkás audio eszközök terén is fejlődni akarnak.

Az AirPods-ok 2016-os megjelenésük óta nagy sikernek örvendnek, ezért is tervezi a vállalat a vezeték nélküli fülhallgató következő generációját, amely valószínűleg biometrikus érzékelővel, így például pulzusmérővel rendelkezik majd. Ezen felül még zajszűrést és az iPhone-ok esetén már megszokott cseppállóságot is említ Mark Gurman, mint lehetséges újdonságot, illetve nagyobb hatótávot az AirPods és az iPhone egymástól való távolságára vonatkozóan.

Az új fejhallgatót Gurman a Bose és Sennheiser termékei mellé teszi, mint kitűzött célszegmens, amit az Apple már elvileg 2018 végén piacra is szeretett volna dobni, de a fejlesztéssel kapcsolatos nehézségek miatt ez már a jövő évre csúszik.

HomePod

Az még egyelőre ismeretlen, hogy milyen új funkciókat fog birtokolni a második generációs HomePod, de voltak arról pletykák, hogy alacsonyabb áron kívánja majd árulni az Apple az okoshangszórót. A teljes Bloomberg-jelentést itt tudjátok elolvasni.

Ti melyik új terméknek örülnétek a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. pici says:

    Nekem lenne egy hulye kerdesem :slight_smile:️ Sokszor gondolkodom hogy vegyek egy airpods-ot en fulest leginkabb edzesekhez hasznalok…na az egyik kerdesem az lenne hogy ennek az air-nek a “feje” az ugyanolyan mint a normal vezetekes  fules? A masik az lenne hogy ugyebar a teremben ordit a sajat zenejuk,ezzel a fulessel en hallanek valamit az en zenembol? :grimacing:

  2. Az első kérdésre igen a válasz. Teljesen ugyanaz, tehát ha az megfelel, akkor ez is. Nyilván ugyanúgy állja az izzadságot, tehát ha az meghal ez is. :slight_smile:

    Természetesen hallod a saját zenédet, ha a simával is. Az AirPods amúgy picivel jobb minőséget és mélyebb hangot ad. Itt írtam róla.

  3. iBenito says:

    Siman hallani fogod. En a peak gymbe jarok, ahol meteres hangfalakbol uvolt a deep house, es siman hallom az AirPodsot :slight_smile: (amiben amugy en is deep houset nyomatok :DDDD)

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!