fbpx Skip to content

Nagyon úgy tűnik, hogy az Apple audio fronton továbbra is jelen akar lenni, így jövő évben várhatóan érkezik egy továbbfejlesztett HomePod, egy over-ear fejhallgató, valamint egy prémium minőségű AirPods is.

Apple AirPods teszt - 3 hónap használat

A Bloomberg szerint 2019-ben a vállalat high-end AirPods-ot kíván piacra dobni, a HomePod még okosabb lesz, mint most, az új fejhallgató pedig vélhetően stúdió minőséget kaphat majd.

Az Apple almárkája közé sorolható már pár éve a Beats is, de ettől függetlenül saját márkás audio eszközök terén is fejlődni akarnak.

Az AirPods-ok 2016-os megjelenésük óta nagy sikernek örvendnek, ezért is tervezi a vállalat a vezeték nélküli fülhallgató következő generációját, amely valószínűleg biometrikus érzékelővel, így például pulzusmérővel rendelkezik majd. Ezen felül még zajszűrést és az iPhone-ok esetén már megszokott cseppállóságot is említ Mark Gurman, mint lehetséges újdonságot, illetve nagyobb hatótávot az AirPods és az iPhone egymástól való távolságára vonatkozóan.

Az új fejhallgatót Gurman a Bose és Sennheiser termékei mellé teszi, mint kitűzött célszegmens, amit az Apple már elvileg 2018 végén piacra is szeretett volna dobni, de a fejlesztéssel kapcsolatos nehézségek miatt ez már a jövő évre csúszik.

HomePod

Az még egyelőre ismeretlen, hogy milyen új funkciókat fog birtokolni a második generációs HomePod, de voltak arról pletykák, hogy alacsonyabb áron kívánja majd árulni az Apple az okoshangszórót. A teljes Bloomberg-jelentést itt tudjátok elolvasni.

Ti melyik új terméknek örülnétek a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for pici pici says:

    Nekem lenne egy hulye kerdesem :slight_smile:️ Sokszor gondolkodom hogy vegyek egy airpods-ot en fulest leginkabb edzesekhez hasznalok…na az egyik kerdesem az lenne hogy ennek az air-nek a “feje” az ugyanolyan mint a normal vezetekes  fules? A masik az lenne hogy ugyebar a teremben ordit a sajat zenejuk,ezzel a fulessel en hallanek valamit az en zenembol? :grimacing:

  2. Az első kérdésre igen a válasz. Teljesen ugyanaz, tehát ha az megfelel, akkor ez is. Nyilván ugyanúgy állja az izzadságot, tehát ha az meghal ez is. :slight_smile:

    Természetesen hallod a saját zenédet, ha a simával is. Az AirPods amúgy picivel jobb minőséget és mélyebb hangot ad. Itt írtam róla.

  3. Siman hallani fogod. En a peak gymbe jarok, ahol meteres hangfalakbol uvolt a deep house, es siman hallom az AirPodsot :slight_smile: (amiben amugy en is deep houset nyomatok :DDDD)

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for pici Avatar for iBenito Avatar for SzifonAdmin