fbpx Skip to content

Korábban már írtunk egy videós cikket az iOS 12-ről, amit ide kattintva lehet megnézni. Azóta persze a fejlesztők számos új funkciót fedeztek fel, amikről készült egy-egy újabb videó.

iOS 12 jó reggelt

Az első EverythingApplePro videója, amiben 100 rejtett, pontosabban a WWDC-n nem említett funkciót láthatunk. Például hogy hogyan állítható be az ébresztéskor megjelenő időjárás jelentés, vagy hogy a régebbi készülékek esetén is több, rezgéssel kapcsolatos visszajelzést kapunk az iOS 12-vel. A második videót a már évek óta ismert Jeff készítette a 9to5Mac-től, azt is érdemes megnézni. Hozzatok kávét, vagy készítsétek be valami nasit, és daráljátok végig a két videót!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Megőrülök ettől a mindenféle dark módtól kiadtam több mint 400 000-et erre a telefonra hát világítson már a kezemben!

  2. Sziasztok!
    Nálam nem jelenik meg ébresztéskor az időjárás. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Hol kell beállítani? iPhone X. iOS 12 fejlesztői beta van rajta. Előre is köszi!

  3. @mpepe30: Engedélyezd a Bedtime funkciót. Csak akkor jelenik meg a kikapcsolás után. A beállítást a Do not Disturb beállítások között találod.

  4. Köszi a választ! ????????


Add a Comment