Kipróbálnád a legolcsóbb DJI drónt? Tello családi nap!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most szombaton, május 26-án a DJI Budapest egy Tello napot szervez, ahol kicsik és nagyok is kipróbálhatják a Tello-t.

A Tello-ról már írtunk korábban, pontosabban ez a drón a DJI, az Intel és a Ryze közös gyermeke, és már akkor is kiderült, hogy ez a termék egy remek első drón, egy komoly “játékszer” a gyerekeknek. A Tello családi nap részleteit az eseményből lemásolva alább olvashatjátok.


Legyetek részesei az ingyenes Tello családi napnak, mely számos érdekességgel, ajándékkal és akcióval vár Benneteket! Minden résztvevőnek lehetősége lesz:

  • kipróbálni a Tello menő és igencsak látványos trükkjeit;
  • megtapasztalni, milyen egyszerűen is lehet a Tello-t programozni;
  • szakértő stábunk segítségével részleteiben megismerkedni a Tello nyújtotta repülési élménnyel;
  • a Tello akadálypálya teljesítése után kézhez kapni egy eredeti DJI pilóta igazolványt!

Több, mint egy játék! A Tello-t egy 14 magos processzor vezérli, melynek irányítását a Scratch nevű programon keresztül gyerekek is könnyen elsajátíthatják! Számos repülési programmal és a biztonság érdekében repülési segédletekkel is rendelkezik. A beépített 720p HD felbontású kamera lehetővé teszi, hogy okostelefonodon keresztül első személyben is részese lehess a repülésnek! A Tello irányítása gyerekjáték, akár okostelefonról, akár Bluetooth távirányítóról is könnyen vezérelhető.

Minden, a rendezvényre ellátogató gyermek egy DJI ajándékot, vásárlás mellé pedig extra ajándékot kap! Gyertek el a családdal és legyetek részesei a mókának egy biztonságos és barátságos környezetben!

Helyszín:
DJI ARS Budapest
1138 Budapest, Népfürdő u. 22.

Időpont:
2018. május 26., szombat
10:00 – 13:00


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!