fbpx Skip to content

Korábban is már volt két Animoji reklámja az Apple-nek, amik hasonlóan furák, mint a mostani. Az Apple koreai YouTube oldalán jelent meg a videó, benne a HYUKOH együttes dalával, a Citizen Kane-nel.

Animoji

A videó főszereplője a maci anoimoji, de láthatjuk benne a csirkét, illetve az új sárkányt, utóbbi a macival együtt az iOS 11.3-as frissítéssel váltak elérhetővé az iPhone X tulajdonosok számára. Nézzétek meg a reklámot.

Hogyan készíts Animoji karaoke-t?

Ahhoz, hogy több mint 10 másodperces klipet készíthess, egy speciális alkalmazásra van szükséged, ami sajnos az App Store-ban nem érhető el. Az AnimojiStudio olyan privát framework-öt tartalmaz, ami miatt sosem engedélyezné hivatalosan az Apple az alkalmazás megjelenését. Az alábbi lépések segítségével telepítheted.

Első lépésként töltsd el innen a Cydia Impactor nevű alkalmazást a számítógépedre – nem kell, és nem is fogja jailbreakelni a készüléket. Ezután töltsd le innen az AnimojiStudio_v1.2.2.ipa-t.

Második lépésként kösd össze a számítógéppel az iPhone X-et, majd pedig indítsd el a Cydia Impactort, és húzd rá az AnimojiStudio IPA-t az alkalmazásra.

Ekkor felugrik egy ablak amiben az Apple ID-t kéri. Add meg neki az email címedet, majd pedig a jelszavadat. A jelszó megadása után a Cydia Impactor elvégzi a dolgát, lekéri a tanúsítványt az Apple-től, aláírja az appot, és megjelenik a készülékünkön az alkalmazás ikonja. Mielőtt azonban elindítanánk, lépjünk be a Beállítások / Általános / Profilok és Eszközfelügyelet alá, ahol engedélyezzük a saját profilunkat.

 

Ezután már vígan használhatjuk az AnimojiStudio-t egészen 7 napig, amikor is újra kell telepítenünk, hacsak nem fizetős fejlesztői fiókkal írtuk alá. Az AnimojiStudio képes a Spotify-ról is elindítani zenét, így tényleg csak ki kell választanunk egy számot és már indulhat is a karaoke! Bővebben ide kattintva olvashatsz az alkalmazásról, és ne felejtsd el, hogy az iPhone X ne legyen némítva!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Ez most jobb mint a samsung fikátzósa? Most jöttem volna a marsról egyiktől se vennék telefont, se semmit.

  2. @akaratos: a cikk nem foglal állást azzal kapcsolatban, hogy ez a reklám jobb-e vagy sem, semmiféle összehasonlítás nincs benne.

  3. Ugyanazt akartam írni, hogy ez mennyivel jobb mint a Samu reklám… Ezen is fel lehet háborodni.
    Nem értem miért a 10 évesek a cél közönség. Az iOS is szépen lassan egy óvodába szánt OS lesz.

  4. @mtomi95: a cikk nem hasonlítja össze ezt a reklámot a Samsungéval, sem nem minősíti ezt a reklámot.

  5. Szerintem meg betyár jók, és imádom használni is őket! Akiknek nem iPhone X van az legtöbb igy reagál mint ti,..

  6. @workzone
    Hú ez most nagyon magas labda volt! Csapjam le? 😀


Add a Comment