Nyári háttérkép válogatás iPhone készülékekhez

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta elkezdtem termékfotókat és designnal kapcsolatos fotókat gyakrabban közzétenni az Instagram fiókomon, egyre több kérdést kaptam arra vonatkozóan, hogy honnan szerzem be a háttérképeimet.

Mivel láttam, hogy elég nagy érdeklődés van a hátterek iránt, összegyűjtöttem a kedvenc nyári képeimet és optimalizáltam a háttereket az összes iPhone készülék kijelzőjére.

Az összes kép az Unsplash oldaláról származik, ahol több millió, nagy felbontású, jogilag szabadon felhasználó képet találhatunk.

A nyári háttérkép kollekció összesen 15db képet tartalmaz iPhone SE, iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékek kijelzőméretére optimalizáltan.

A könnyebb letölthetőség érdekében az alábbi 6db háttérképet iPhone X kijelzőre méretezve közvetlenül linkelem, elég csak a letölteni kívánt képre kattintani és már menthető is a nagy felbontású változat.

 

 

A többi háttérkép az összes iPhone készülék kijelzőjére optimalizált változatban ingyenesen letölthető erről az oldalról.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!