fbpx Skip to content

A hétköznapi rohanásban sokszor érezzük úgy, hogy semmire sincs időnk. Menni kell dolgozni, bankba, a gyerekért az iskolába/oviba, majd a nap végén vásároljunk be és még mondjuk álljunk neki főzni is valamit, hogy legyen vacsora. Lássuk be, azért ez fárasztó. Teljenek azonban bármilyen pörgősen is a napjaink, egy dolgot biztosan nem hanyagolunk el: az evést. Mert enni kell, ugyebár… ????

NetPincer

Előfordulhat azonban, hogy annyira elszalad az idő a teendőkkel, hogy az étel készítésére marad a legkevesebb időnk, vagy pusztán egy lusta hétvégén nem szeretnénk az alapanyagokkal vesződni. Ha minden kötél szakad, a NetPincér napokban megújult alkalmazása kiváló alternatívát jelent azokra az esetekre, amikor a nagy rohanás közepette szeretnénk gyorsan bekapni valamit, de akkor is segítségünkre lehet, ha valami igazán pikánsra vágyunk, és van időnk kivárni a szállítást.

A NetPincér alkalmazás az elmúlt évek során komoly fejlődésen ment keresztül, és korábban már be is számoltunk róla, milyen újdonságokkal igyekszik kényeztetni a rendelni vágyó éhes szájakat. Pár napja érkezett egy nagyobb frissítés csomag, ami sok olyan újdonságot tartalmaz, ami könyebbé, kényelmesebbé teheti az ételrendeléseinket, és nagyban leegyszerűsíti a választási lehetőségeket. Vegyük hát ezeket sorra!

Megjelenés, grafikai elemek

Személy szerint nekem nagyon bejött az alkalmazás arculatváltása, sokkal fiatalosabb, letisztultabb és mókásabb lett az egész. Bár eleinte voltak a kezelőfelületnek gyermekbetegségei, ezeket a fejlesztők hamar orvosolták, és mint rendszeres NetPincér app használó, elmondhatom, hogy az elmúlt 10-15 rendelésemnél biztosan nem volt semmilyen probléma. Az animációk kifejezetten tetszenek, például az étteremek betöltésekor az önmagát felemésztő hamburger nem csak jópofa, de még jól is néz ki. A színek remekül tükrözik a weboldal színvilágát, de nincs túlságosan az arcunkba tolva, így pont annyira élénkek, amennyire még jól esik.

  

Az étel rendelésének menete

Az ételrendés menete nagyon sokat finomodott, egyszerűsödött. Először is fel kell vennünk a szállítási címe(ke)t, ami(ke)t az alkalmazás el is tárol, majd a cím kiválasztását követően jutunk el az étteremlistához. A Főoldalon egyébként nem csak a szállítási címet választhatjuk ki, válogathatunk a korábbi rendeléseink alapján összeállított ajánlatokból, valamint a legutóbbi rendeléseket is áttekinthetjük az adott címhez, majd egy gombnyomással akár újra is rendelhetjük.

Az éttermek listájánál több lehetőségünk is van a megfelelő kiválasztására: kereshetünk közvetlen a nevére vagy az adott ételre (például palacsinta), választhatunk konyhatípus alapján (pizza, olasz, mexikói, magyaros, stb.), de a szűrök segítségével további részletes keresési feltételeket is megadhatunk, amelyekkel szűkíthetjük a kört akciókra, ingyenes szállításra, fényképes étlapra, illetve azon felhasználók számára is kedvez az alkalmazás, akik vegetáriánus életmódot folytatnak, vagy valamilyen ételérzékenységgel rendelkeznek.

Nem utolsó sorban az étterem lista rendezhető szállítási idő, értékelés vagy név alapján ABC sorrendbe is akár, mielőtt pedig a szűrés gombra kattintunk, előre láthatjuk, hogy hány étterem felel meg a keresési feltételeinknek. Akiknek pedig ennyi sem elég, és nagyon specifikus keresést szeretnének végrehajtani, még az adott étterem minimális rendelési összegét, valamint a szállítási költséget is megadhatják, nehogy meglepetés érje őket, amikor a futár megérkezik.

Használat a mindennapokban

Most, hogy áttekintettük az alapfunkciókat, lássuk, hogyan is néz ki az alkalmazás használata a hétköznapokban. Mivel képes több címet eltárolni, így adja magát, hogy az ember külön-külön felveszi az otthoni, munkahelyi, vagy a haverok címeit, ahol sokat megfordul, ezzel rendesen felgyorsítva a rendelési folyamatot. Nem egyszer előfordult már, hogy az esti buli előtt még valamit enni kellett, ami kordában tartja az elfogyasztott italok mennyiségének káros hatásait, és amikor elindultam az alapozás helyszínére, megrendeltem a metrón az ételt, és mire odaértem, már csak neki kellett esni, vagy épp a futárral egyszerre csengettünk fel a lakásba.

A rendelések fizetésének több módja is van, azonban szerintem a készpénz és a bankkártya a két leggyakoribb. Sokszor azért érdemes mérlegelni, hogy mivel fizessünk, nehogy belefussunk egy olyan bankkártyás fizetésbe, hogy nem érünk időben oda a szállítási címre, a futár pedig türelmetlenül továbbviharzik, mi pedig éhen maradunk. 🙂

Megesett már olyan is, hogy a társaságban közös rendeléskor a pizzán mondjuk egy adott feltét nem tetszett egy, vagy több embernek. Erre is kínál megoldást az alkalmazás: könnyedén lehet feltétet és szószokat változtatni, így biztosan tudunk olyat rendelni, amit mindenki szeretni fog.

A NetPincér a spórlás híveinek is szokott kedveskedni: rengeteg exkluzív ajánlat, promóciós és kuponkód segítségével csökkenthetjük a vételárat, vagy növelhetjük az elfogyasztani kívánt étel mennyiségét is.

 

Összegzés

Az új alkalmazás és a design finomítása összességében nagyon jól sikerült. Könnyű kezelni, áttekinthető, és azok számára sem okoz problémát, akik először használják, vagy nem ismerik a NetPincér rendelési szolgáltatásának menetét. Remek útitárs, így menet közben is könnyedén rendelhetünk ételt, de akkor is nagyon hasznos, ha nincs a közelünkben számítógép, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk felállni a kanapéból, a telefnonunk viszont kéznél van.

Az alkalmazás letölthető és frissíthető az App Store-ból, a Szifon.com olvasói számára pedig most exkluzív kedvezményes kupont is biztosítunk a NetPincér jóvoltából, ehhez a fizetésnél a “Van kedvezményes kuponod?” feliratnál a “SZIFON” kifejezést kell megadni.

Jó étvágyat mindenkinek! 😉

[appstore id=”975208947″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Ahhozképest, hogy megújult, a designt nem sikerült eltaláni. A felső menüsorba belelóg az alkalmazás felső gombja, így ha pl AppStore vagy más appból ugrottál rá, akkor a menü megnyitása helyett könnyen visszairányít az előző appba. Ráadásul csúnya is így. Reméljük javítják.

  2. simple ????


Add a Comment