Kiszivárgott képek az arany színű iPhone X-ről!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hete írtunk arról, hogy új, arany színű iPhone X érkezhet, azóta a Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak, az FCC-nek hála már képek is kiszivárogtak az új színről, ami valószínűleg már gyártás alatt is van.

Arany iPhone X

Az FCC-nek kell elfogadnia a készüléket ahhoz, hogy az végül forgalomba kerülhessen, és úgy tűnik, ezt a kérvényt az Apple már 2017 szeptemberben elküldte, de csak most került nyilvánosságra. Ahogy a fenti képből is látszik, egy sokkal világosabb arany árnyalatot kaphatunk az iPhone X-nél, ami előre is vetíti azt, hogy bizony piros hátlapú készülékre ne is várjunk, mint ami a napokban érkezett az iPhone 8 és 8 Plus esetén.

 

Ahogy már megszokhattuk a piros készülékeknél, az iPhone X-nél is csupán a szín fog változni. Az iPhone X-zel kapcsolatos cikkeinket ide kattintva tudjátok elolvasni.

Neked a piros vagy az arany színű iPhone X tetszene jobban?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nekem is volt fehér színű telefonom, és azt gondolták rólam a nők hogy meleg vagyok. Szóval valóban csakis a fekete szín ami férfias, a többi mind nőies egytől egyig! Amióta fekete színű mobilom van, azóta mágnesként vonzom a nőket!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!