fbpx Skip to content

Alig néhány hete írtunk arról, hogy új, arany színű iPhone X érkezhet, azóta a Szövetségi Kommunikációs Bizottságnak, az FCC-nek hála már képek is kiszivárogtak az új színről, ami valószínűleg már gyártás alatt is van.

Arany iPhone X

Az FCC-nek kell elfogadnia a készüléket ahhoz, hogy az végül forgalomba kerülhessen, és úgy tűnik, ezt a kérvényt az Apple már 2017 szeptemberben elküldte, de csak most került nyilvánosságra. Ahogy a fenti képből is látszik, egy sokkal világosabb arany árnyalatot kaphatunk az iPhone X-nél, ami előre is vetíti azt, hogy bizony piros hátlapú készülékre ne is várjunk, mint ami a napokban érkezett az iPhone 8 és 8 Plus esetén.

 

Ahogy már megszokhattuk a piros készülékeknél, az iPhone X-nél is csupán a szín fog változni. Az iPhone X-zel kapcsolatos cikkeinket ide kattintva tudjátok elolvasni.

[totalpoll id=”101813″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. remélem lesz 2 új e(ani)moji is hozzá…

  2. ezt az aranyat instant veszem 🙂

  3. Bocsi ezt nem hagyhattam ki: Új iPhone X szín aranyáron 😀

  4. Ahelyett hogy ezt az alapozószínűt vezetik be, inkább pirosba kellene hogy kiadják.

  5. Venni fogják a “Luxusfeleségek”!

  6. Nekem fehér van. Az arany meg a piros az csajos.

  7. @White64GB:
    azt még mndig nem értem h az arany és a piros miért csajos ? 😀 ennyi erővel a fehér is csajos és csak a fekete faszis szín 😀

  8. Nekem is volt fehér színű telefonom, és azt gondolták rólam a nők hogy meleg vagyok. Szóval valóban csakis a fekete szín ami férfias, a többi mind nőies egytől egyig! Amióta fekete színű mobilom van, azóta mágnesként vonzom a nőket!


Add a Comment