fbpx Skip to content

Az alábbi cikket nrbrtbgg küldte nekünk, köszönjük! Ha te is küldenél be olyasmit, ami szerinted másokat is érdekelhet, ajánljuk figyelmedbe ezt az írásunkat, amiből minden szükséges részletet megtudhatsz: Vendég Bloggerek, tiétek a terep!

***

Biztos sokan szerettetek volna már iPhone készüléketekre letölteni videókat illetve zenéket YouTube-ról vagy más videó megosztó oldalról. Sajnos ez nem olyan egyszerű, mint PC-n vagy Android platformon, de egy kis körbejárással minden megoldható. Én két módszerrel szoktam letölteni videókat és zenéket egyaránt közvetlenül a telefonra. Az első módszer rengeteg videómegosztó oldallal kompatibilis, mivel URL-t is meg lehet adni, de néhány nagyobb szolgáltatást alapból ismer.

PlayerXtreme

Először is töltsük le a PlayerXtreme programot az App Store-ból. Elég hozzá az ingyenes is, de ha reklámmentességet szeretnél, akkor megvásárolhatod a Pro verziót is.

[appstore id=”440488550″]

Másoljuk ki a letölteni kívánt videónk, zenénk linkjét vágólapra, majd megnyithatjuk a PlayerXtreme programot. Legalul három opció van, amik közül az utolsót, tehát a Network fület kell választanunk. Azon belül meg fog jelenni néhány lehetőség, de nekünk most csak a YouTube logóval ellátott From internet kell. Ezután értelemszerűen a fenti URL sávba beillesztjük a kimásolt linkünket és Ugrás.

Amikor betöltött a videó, alul a Network fül felett bekékül egy célzó jellegű körben egy Play háromszög.

Erre rányomva ki tudjuk választani, hogy milyen fájlformátumban illetve minőségben szeretnék letölteni az adott videót. Ha kiválasztottuk, akkor rákattintva elindul a letöltés, amit a Library fül alatt fogunk megtalálni.

A videót letöltés után lehetőség van más médialejátszó alkalmazásba átmásolni, ilyen például a VLC. Ez a folyamat célszerű, mivel ha az ingyenes verziót használjuk a PlayerXtreme-ből, abban lejátszás közben a képernyő alján egy reklám sáv folyamatosan jelen van, ami elég zavaró jelenség.

Maxthon5

A másik lehetőség kicsit bonyolultabb, viszont az azoknak ajánlott, akik inkább zenét szeretnének YouTube-ról letölteni. Ez a lehetőség csak YouTube-bal működik, illetve az adott oldaltől függ, hogy támogatja-e. Ehhez szükség lesz a Maxthon5 nevű böngészőre. Ez azért kell, mert ennek a böngészőnek külön letöltéskezelője van, valamint e mellé használni fogunk még egy bármilyen, webes YouTube letöltő oldalt.

[appstore id=”541052011″]

A példához én most a convert2mp3.net oldalt fogom használni. Megnyitjuk a Maxthon5 böngészőből a convert2mp3.net oldalt, az URL sávba egyértelműen beillesztjük a kimásolt YouTube linket, alatta kiválasztjuk, hogy milyen formátumban szeretnénk letölteni (videó vagy csak zene), majd alatta rányomunk a Convert gombra. Ezután tudunk változtatni az előadó nevén és a fájl címén.

Ha minden megvan, akkor alul a Continue-ra lépünk, ami után két lehetőség fogad: az egyik a download, a másik a következő videó konvertálása.

És most jön a fontos rész. A download feliratra hosszan kell nyomni, ahol a felugró lehetőségek közül a letöltést választjuk.

A letöltött fájlok utána a böngésző bal felső sarkában lévő profil ábrára nyomva a download menüpontban találhatóak meg, illetve szintén átmásolhatók egyéb médialejátszó alkalmazásba, mint például a már említett VLC.

Remélem tudtam néhány hasznos tippet adni ahhoz, hogy hogyan töltsünk le YouTube videókat az iPhone-unkra vagy iPadünkre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. … hogy segítettél e!!??? ???????????????????????? Köszönöm szépen! Nagyon is. Már siker is van! Kössszzziii

  2. Szerintem a legegyszerűbb az, és én is ezt használom, ha az ember letölti a Workflow alkalmazást és hozzá a már előre elkészített letöltő folyamatot.
    https://workflow.is/workflows/e143dcf1009d456d9060f2237c7e949b
    Utána a Run Worflow shortcut közvetlenül a Youtube alkalmazásból is letölti a videót (vagy csak a hangot) akár a camera rollba.
    Évek óta tökéletesen, megbízhatóan működik és nagyon gyors.

  3. Na, ez végre tényleg hasznos! Köszi szépen! ????????????

  4. Nekem mindig van egy jailbreakolt ios em amiben a youtube++ alap! Ha kejott onnan mar lehet airdrop al dobalni. A cikkben lévő képéseket ki fogom próbálni…

  5. Én erre a célra az iPlay-t használom és tökéletesen működik, ki lehet választani hogy zenei formátumba töltse le vagy pedig a teljes videót, és azon belül a videó minősége is választható. Nekem bevált!

  6. A playerxtreme programmal nem csak YouTube-ról lehet letölteni hanem az olyan oldalakról is ami nem videó megosztó. Ezért írtam ezt. Másfelől zenehallgatásra is kiváló app fut a háttérben stb stb… tehát sok oldalú

  7. @szélvédőjavítás.hu a YouTube++-t fel lehet rakni nem jailbreakelt telefonra is csak 7 naponta újra kell telepíteni

  8. @paul78 az iPlay-nek milyen ikonja van? Mert régen én is használtam egy iplay-t de az már nincs a storeban

  9. Egy korona az ikonja, és jelenleg is elérhető.

  10. @c3po ezt kipróbálnám de kicsit részletezd már legyszi hogyan is megy ezzel a Workflow-val a letöltés mert eddig nem jöttem rá

  11. @Nrbrtbgg: telepitsd a workflow appot, telon safarival megnyitod ezt a cikket es klikk a linkre amit c3po irt. workflow fog megnyilni, egybol az a munkafolyamat lesz ott. telpiti es ennyi. vagy vagolapon lesz a youtube link, ekkor megnyitod a workflowot és nyomsz egy “play” jelet es elkezdi letolteni. ha youtube appbol akarsz letoltni, akkor a letolteni valo klippnel megosztas, ott feljon a youtube megoszatis ablak es ott “több” feliratra klikk es feljon az ios megosztas ablak, ott worklow es letolt. picit hulyen irtm le sorry 🙂

  12. Valahogy vegyük már fel a kapcsolatot mert a YouTubeon belül megvan hol tudom a megosztasnal kiválasztani a Workflow-t viszont nem tölti le még a Workflowban ki kell választani a csempés ikonoknal nekem valamit

  13. Nagyjából rájöttem de nekem valami hibát ír ki. Valami conversation error

  14. Én is a Workflow appot használom és a legjobb szerintem. Amúgy néha nem akarja letölteni és hibát dob, a hosszú mixeket nem szereti, de ilyen 70 perces zenék, videók lejönnek.

  15. Akkor te is linkelhetnel nekem egy Workflow-ot mert nekem a fenti linkre csak hibát dob a letolteseknel. Egy másikat találtam de az nem akarja leszedni az MP3-akat

  16. Na a videó letöltéséhez találtam de MP3-at vagy más hangfájlt sehogy nem tudok letölteni

  17. Ha az iPlay-t meg sem próbálod…

  18. Megpróbáltam és bevált mert a workflow-al leszivtam magam és nem jön össze köszi ????

  19. Nagyon szívesen!


Add a Comment