fbpx Skip to content

Eredeti Apple pólót viszonylag nehezen tudunk beszerezni: kizárólag az Apple főhadiszállásán kapható megannyi más Apple relikviával együtt, mint például toll vagy bögre. Ezek persze meg is kapták az Apple árszabását. ????

Apple Park póló kínálat

Lester Chan blogját viszonylag régóta követem, és nemrég sikerült beszereznie egyet az Apple Park pólóiból. Összesen nyolc színben érhetőek el, ebből egyedül a fekete és a fehér változaton van színes Apple Park kör. A pólók ára egyenként 43,60 dollár (40 dollár plusz adó), ami egy sima, egyszerű pólóhoz képest azért messze nem olcsó, azonban ha van ismerősünk, aki az Apple-nél dolgozik, 20% kedvezménnyel tudjuk megvenni. A pólókat nem egy egyszerű Apple zacskóban kapjuk, hanem saját dobozban tudjuk hazavinni őket. Nézzétek meg a képeket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Na ehez már tényleg fanatikusnak kell lenni.

  2. Letöltöd a képet, és bárhol rányomtatják neked egy jó minőségű pólóra. Persze, az érzés, hogy Apple pólóban vagy, megfizethetetlen, és igazából a dobozt sem tudod így otthon kerülgetni… Én is fanatik vagyok, de azért van egy szint, ami alá már nem érdemes “bezuhanni”.

  3. Nekem a fekete van, de az XL-nel nem volt nagyobb. Van a Parkbol fekete baseball sapkam is, annak egy icipici, kb 1-masfel centis szinten fekete apple logo van az oldalan, alig eszrevehetetlenul.

  4. Szerintem ez inkább szuvenírnak való, és emlékeztetni fog rá hogy hol jártál. Egy egyiptomos fáraó figura sem adja át azt ha ebayen megrendeled, mintha a piramisok előtt vetted volna Egyiptomban.

  5. Sztem jövő heten megrendelheted aliexpressen 3 dollárért. De komolyan. Hova tud még az Apple sullyedni pénzlehúzás tekintetében?

  6. @Sanyy:
    Az nem pénzlehúzás, hogy egy látogatói központban lehet venni némi szuvenírt. Az lenne a lehúzás, ha kötelezően kéne vásárolnod.

  7. @Sanyy: Ez ugyonolyan termek, mint egy hutomagnes vagy barmi mas. Bemesz a latogatokozpontba es megveszed, pont ugyonugy, ahogy bemesz a Google meg a Facebook latogatokozpontjaba es veszel like jeles hutomagnest.

  8. @Sanyy:
    Nem kerül többe, mint egy bármilyen nem lárazott nem outletes Adidas vagy Nike póló.
    Téged nyilván nem fognak lehúzni, mert nem veszed meg, ennyi lépj tovább.
    @Kovács Péter:
    Igen és kb ott leszel árban, mintha ezt vetted volna meg :D.

  9. Gáz

  10. Egyebkent, ilyen az Apple Parkban megvasarolhato baseball sityak, amin szinte lathatatlan az Apple logo (ez univerzalis meret):
    https://homokozo.czo.hu/apark/2018-04-12_20.25.11.jpg
    https://homokozo.czo.hu/apark/2018-04-12_20.24.52.jpg
    https://homokozo.czo.hu/apark/2018-04-12_20.24.36.jpg

    Polobol XL volt a legnagyobb, igy megmarad disznek. Nyilvan ha arrajar az ember, akkor beugrik a google visitor’s centerbe is, meg megnezi az fb campust is. Ezenfelul, visz valami emleket, hogy otthon is be tudja “likeolni” a sajat hutoszekrenyet: http://homokozo.czo.hu/apark/2018-04-13_12.49.07.jpg

  11. ez még az új macbook illatú gyergyánál is gázabb… mondjuk ha alvós pólónak használod és senki sem látja akkor nem csak ahhoz meg drága

  12. @White64GB, @rossifumi: pont annyira gáz, mint bármi más szuvenír, amit bármi más turistalátványosságnál megvásárolhatsz. helyén kell kezelni.


Add a Comment