fbpx Skip to content

Számos tutorial, leírás létezik az interneten arra, hogy hogyan készíts jobb fotót az iPhone-nal. A legjobb fotós és fotó szerkesztő alkalmazásokról már írtunk korábban, most pedig Peter McKinnontól szeretnénk egy videót mutatni nektek.

Hogyan készíts jobb fotókat az iPhone-nal?

Aki picit is többet szokott YouTube-ozni, minden bizonnyal találkozott már Peterrel. Az ő csatornája vegyes, mivel vloggolni is szokott, illetve különböző videós leírásokat is készít. Általa (is) terjedt el az úgynevezett cinematic vlog, amit noha Peter nagyon jól csinál, más vloggereknél én már picit erőltetettnek érzem. Még múlt évben készített egy rövid videót arról, hogy hogyan készítsünk jobb fotókat az iPhone-nal, amit mindenképp érdemes megnézni.

A videóban is látható, hogy milyen könnyen készíthető szép, egyedi fotó otthoni, átlagos dolgok segítségével. Alább pedig letölthetjük azt a két alkalmazást, amit használt a szerkesztés során:

[appstore id=”439438619″]

[appstore id=”938026822″]

Bónusz videók

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Köszönöm szépen a cikket. Ma nagyon sok időt fordítottam rá és valóban csodákat lehet csinálni a régi rossz képekkel is. Én csak a az első linket töltöttem le, de az is bőven elég nekem. Mégegyszer köszönöm.

  2. @jancsifalusi: Örülök, hogy sikerült néhány tippet adnunk 🙂


Add a Comment