iSamurai – szervizeltessetek közösen a kedvezményért

Párosan szép az élet, ahogyan a mondás is tartja. Sokkal jobb társaságban megnézni egy filmet, elutazni valahova, sportolni vagy akár csak kipróbálni egy új éttermet, mint egyedül. Közösen megélni szinte mindent jobb, mint egyedül, de vannak persze olyan dolgok, amiket nem kívánunk másnak, elég ha csak mi magunk szívunk vele. Ilyen akár egy másnaposság, betegség, anyagi kár vagy akár az, amikor szeretett és féltve őrzött iPhone-unk tönkre megy.

Szervizeltessetek közösen a kedvezményért!

Sajnos akár saját hibából, akár rajtunk kívül álló okokból bajuk lehet az iPhone-oknak, ami nem elég, hogy a készülék használhatóságát befolyásolja, hanem még akár komolyabb anyagi vonzata is van, ha szeretnénk megjavíttatni. Nézzetek csak körbe a baráti társaságotokban vagy akár csak a buszon, és látni fogjátok, hogy nem ti vagytok az egyedüliek, akinek törött kijelzős telefonja van. Nem szokványos program, de miért ne lehetne közösen szervizbe is járni? Főleg akkor, ha még jobban is jártok, ha közösen jöttök el, mintha külön külön tennétek ezt. Sikerült felkelteni az érdeklődéseteket?

Most egy szokatlan, de annál különlegesebb akcióval készültünk számotokra. Eddig ugyebár szinte mindig úgy szóltak az akcióink, hogy csak egy bizonyos készülék, bizonyos javítására vonatkozott a kedvezményes ár. Akinek éppen olyan gondja volt a készülékével amit éppen magában foglalt az akció, annak szerencséje volt, a többieknek meg maradt ugyebár a teljes árú javítás. A mostani akciónk különlegességét az adja, hogy nem korlátozzuk le egy készülék egy adott hibájára, hanem minden iPhone típus minden hibája játszik. Izgalmas, nem?

Hozz be a szervizünkbe egyszerre két iPhone készüléket szervizeltetni és annak a készüléknek, amelyiknek az összértékű javítása olcsóbb, annak a teljes javítását fél áron vállaljuk, vagyis 1+1 nem kettő, hanem csak másfél. Vegyünk gyorsan egy példát. Voltál olyan ügyes és rommá törted az új iPhone 8 Plus-od kijelzőjét ami kapásból 69 990 Ft-os cserét jelent, de elhozod a barátnőd már szebb napokat is látott iPhone 6-ját is, aminek kell egy új kijelző és egy új akksi, ami így együtt 37 980 Ft lenne. Amint az egyértelműen látszik, az iPhone 6 javíttatása kerül kevesebbe a két készülék közül, ezért annak a javítása nem 37 980 Ft lesz, hanem csak 18 990 Ft a jelenlegi akciónk keretében. Jól hangzik, nem?

A következő két hétben (április 8-ig) csak annyit kell tenned, hogy egyszerre behozol hozzánk két iPhone készüléket (iPadekre, iPodokra, Mac-ekre nem vonatkozik) javíttatni és mi annak a készüléknek a teljes javítását automatikusan fél áron vállaljuk, amelyiknek a kettő közül a javítási értéke alacsonyabb. 1+1=1,5. Ilyen egyszerű!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!