fbpx Skip to content

A Redactedről még nem írtunk külön, pedig évek óta használja a Szifon.com csapata. Számos cikkben ezzel az alkalmazással töröltük ki a kényes adatokat egy-egy képről, és egy ideje már nem csak macOS-re, hanem iOS-re is letölthető.

Redacted iOS app

Az app azért került most ismét a látószögünkbe, mert néhány napja felröppent a hír, hogy az iOS beépített Korrektúrájában lévő ecsetek használata nem éppen megbízható arra, hogy tartalmat tüntessünk el vele.

Lásd az alábbi képet – egy kis világosítással könnyen láthatóvá tehető a színes kihúzó filc eszközzel átsatírozott tartalom:

macOS-en már régóta elérhető a Redacted, melyben többféle opciónk is van arra, hogy egy adott képen cenzúrázzuk a kényes tartalmakat. Az alkalmazás megnyitása után csak kiválasztjuk a megfelelőt és máris kipixelezi vagy kitörli, amit szeretnénk. iOS-en ez még könnyebb, megnyitjuk az adott fotót, kitöröljük vele, amit szeretnénk, majd pedig elmenjük.

 

(Képek forrása: iDownloadblog)

Természetesen rengeteg alkalmazással, köztük valószínűleg ingyenesekkel is megoldható ez, de talán a Redacted a legkényelmesebb erre a feladatra, ami elérhető iOS-re és macOS-re egyaránt.

[appstore id=”992003008″]

[appstore id=”984968384″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment