fbpx Skip to content

A Spigen márka már több mint 5 éve kiszolgálja a Szifon.com csapatot. Anno az iPhone 5-nél kezdtük el használni, és még mostanság is sokszor esküszünk a márkára, ha olyan helyzetbe kerülünk, amikor egy megbízató védelem kell, mint például a Sziget fesztivál.

Spigen Lightning kábel

A Spigen nem csak tokokat, hanem más kiegészítőket is gyárt, például Lightning-kábelt. Utóbbi ezen a héten kedvezményesen vásárolható meg az iKiegészítőknél, és én kifejezetten ajánlom is. Még december végén vettem utazásra egyet, ami azóta is remekül működik, az Apple kábelével ellentétben számomra sokkal strapabíróbb.

A kábel feje pici, tehát nem kell attól tartanunk, hogy a tok miatt nem fér oda a Lightning-csatlakozóhoz. Belülről rézhálóval van megerősítve, hogy még tartósabb maradjon, jobban bírja a folyamatos strapát, hajlítást, tekerést, a kábel végénél sem fog szétmállni az anyag.

Spigen lightning kábel

Saját tapasztalataim alapján bátran ajánlom otthonra, de még táskába, hordozható kábelnek is. Ide kattintva most ezen a héten akciósan, 2.990Ft-ért lehet megvásárolni az iKiegészítőknél.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment