71 millió Premium előfizetővel és 159 millió havi felhasználóval büszkélkedhet a Spotify

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran írunk a Spotify-ról, hiszen a legnagyobb streaming szolgáltatóról van szó, a legújabb eredmények is ezt mutatják. A CNBC egy elemzésében olvashatunk a Spotify legfrissebb adatairól. A svéd vállalat folyamatos újításokat kínál a felhasználóknak, és ténylegesen kedvező akciókat a zene iránt szerelmeseinek.

Legutóbb például három havi Premium előfizetést lehetett megkaparintani mindössze 310 forintért, most pedig bejelentették, hogy a New York-i tőzsdén SPOT név alatt kívánnak kereskedni.

A streaming cég immáron 159 millió havi aktív felhasználóval és 71 millió Premium előfizetővel rendelkezik, ez az eredmény közel kétszerese a Apple Music adataihoz képest, az Apple jelenleg 36 millió előfizetővel büszkélkedhet. A Spotify szerint a Premium előfizetők száma 46 százalékkal nőtt, a havi aktív felhasználók száma pedig 29 százalékkal emelkedett az előző évhez képest. A vállalat abban hisz, hogy egyfajta egyediséget tudnak mutatni azzal, hogy személyre szabott élményt nyújtanak a felhasználóknak, többek között a széles palettájú zenekínálattal és a fejlett keresőmotorokkal.

A Spotify tervei között szerepel továbbá az üzleti tevékenység fejlesztése kutatás és fejlesztés terén is, de kitűzött céljuk az új földrészek piacaira való bejutás is. A zeneszolgáltató vállalat egy közvetlen tőzsdei bevezetésen keresztül jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nem vettek fel kötvényt, ezért nincs meghatározva a Spotify részvényeinek nyitási ára sem.

Ti melyik zenei streaming szolgáltatót használjátok?

ildigyori Author

Évek óta foglalkoztatnak az Apple termékek, mondhatni rajongok értük. Szeretek írni, főleg olyan témában, ami igazán érdekel, ilyen a tech is. Lassan már két éve erősítem a Szifon.com csapatát.

Támogass engem
follow me
×
ildigyori Author

Évek óta foglalkoztatnak az Apple termékek, mondhatni rajongok értük. Szeretek írni, főleg olyan témában, ami igazán érdekel, ilyen a tech is. Lassan már két éve erősítem a Szifon.com csapatát.

Támogass engem
follow me
Latest Posts

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Spoty előfizető vagyok, már 3 éve, és meg vagyok vele elégedve. Innen-onnan összeszedtem Deezer, meg Tidal account-ot is, de számomra messze a Spoty kezelhetősége és kínálata a legjobb. Bárcsak ilyen tartalommal bírna itthon a Netflix is.

  2. Music-ra váltottam amikor az elindult, mert a Spotify iOS kliensével nem voltam megelégedve. Azt persze el tudom képzelni, hogy azóta javítottak rajta, de egyelőre nem volt okom visszatérni rá.

  3. Én pont most hagytam ott a Spotifyt és Apple Musicra váltottam. Az előbbinél nagyon hiányoznak a natív appok Apple TV-re és Watchra. Chromecasttel instabil volt. iPhoneon szerettem, Macen se volt gond vele. De a többi platformon nem volt az igazi. Az Apple Music – nyilván – jobban van integrálva az Apple eszközökkel.

  4. Egyikre sem. Zenéket MP3ban fel tudom tenni a telefonra, ha meg online hallgatnék valamit, ott a millió zene csatorna az ingyenes TuneIn rádióban

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!