fbpx Skip to content

Gyakran írunk a Spotify-ról, hiszen a legnagyobb streaming szolgáltatóról van szó, a legújabb eredmények is ezt mutatják. A CNBC egy elemzésében olvashatunk a Spotify legfrissebb adatairól. A svéd vállalat folyamatos újításokat kínál a felhasználóknak, és ténylegesen kedvező akciókat a zene iránt szerelmeseinek.

Legutóbb például három havi Premium előfizetést lehetett megkaparintani mindössze 310 forintért, most pedig bejelentették, hogy a New York-i tőzsdén SPOT név alatt kívánnak kereskedni.

A streaming cég immáron 159 millió havi aktív felhasználóval és 71 millió Premium előfizetővel rendelkezik, ez az eredmény közel kétszerese a Apple Music adataihoz képest, az Apple jelenleg 36 millió előfizetővel büszkélkedhet. A Spotify szerint a Premium előfizetők száma 46 százalékkal nőtt, a havi aktív felhasználók száma pedig 29 százalékkal emelkedett az előző évhez képest. A vállalat abban hisz, hogy egyfajta egyediséget tudnak mutatni azzal, hogy személyre szabott élményt nyújtanak a felhasználóknak, többek között a széles palettájú zenekínálattal és a fejlett keresőmotorokkal.

A Spotify tervei között szerepel továbbá az üzleti tevékenység fejlesztése kutatás és fejlesztés terén is, de kitűzött céljuk az új földrészek piacaira való bejutás is. A zeneszolgáltató vállalat egy közvetlen tőzsdei bevezetésen keresztül jelenik meg, ami azt jelenti, hogy nem vettek fel kötvényt, ezért nincs meghatározva a Spotify részvényeinek nyitási ára sem.

Ti melyik zenei streaming szolgáltatót használjátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Spoty előfizető vagyok, már 3 éve, és meg vagyok vele elégedve. Innen-onnan összeszedtem Deezer, meg Tidal account-ot is, de számomra messze a Spoty kezelhetősége és kínálata a legjobb. Bárcsak ilyen tartalommal bírna itthon a Netflix is.

  2. Music-ra váltottam amikor az elindult, mert a Spotify iOS kliensével nem voltam megelégedve. Azt persze el tudom képzelni, hogy azóta javítottak rajta, de egyelőre nem volt okom visszatérni rá.

  3. De még mindig nincs Apple Watch app 🙁

  4. Én pont most hagytam ott a Spotifyt és Apple Musicra váltottam. Az előbbinél nagyon hiányoznak a natív appok Apple TV-re és Watchra. Chromecasttel instabil volt. iPhoneon szerettem, Macen se volt gond vele. De a többi platformon nem volt az igazi. Az Apple Music – nyilván – jobban van integrálva az Apple eszközökkel.

  5. Egyikre sem. Zenéket MP3ban fel tudom tenni a telefonra, ha meg online hallgatnék valamit, ott a millió zene csatorna az ingyenes TuneIn rádióban

  6. @Jecy: lájk


Add a Comment