Három havi Spotify Premium előfizetési akció mindössze 310 forintért!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán senkinek nem kell bemutatni a Spotify-t, amely a világ egyik legismertebb és a legtöbb felhasználóval rendelkező streaming-szolgáltatója. A cég gyakran hirdet meg különféle akciókat, ahogyan azt most is tette.

Spotify Premium akció

Már korábban is írtunk hasonló Premium akcióról. A promóció három havi előfizetést kínál mindössze 0.99 euróért, azaz egyszeri 310 forint kifizetéséért. Az ajánlat december 31-ig érvényes, a rendes előfizetési díj egyébként körülbelül 1600 Ft havonta.

Mit kínál a Spotify Premium?

  • Zenehallgatás bárhol, reklámok nélkül.
  • Bármely dalt meghallgathatod.
  • Akárhány számot átugorhatsz.
  • Több mint 30 millió dal.
  • Offline zenehallgatás.

Fontos tudni, hogy csak azok vehetik igénybe az akciót, akik korábban nem próbálták még ki a Premium próbaverziót, emellett a promóció nem vonatkozik a már Premium előfizetéssel rendelkező felhasználókra sem. A 3 hónap letelte után újból 4.99 euró, azaz 1600 forint a csomag ára.

A Premium előfizetést több formában is megvásárolhatjuk. A diákok 50% kedvezményben részesülnek, így számukra körülbelül 770 forintba kerül a korlátlan zenehallgatás, de családi csomagra is lehetőség van, ennek az ára 2480 Ft, amely szintén tartalmazza a fent említett lehetőségeket, illetve a csomagot egyszerre öt, egy lakcímen élő személy használhatja. A 3 hónapos Premium akciót ide kattintva tudjátok elérni és aktiválni.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!