Spotify Premium akció: három havi előfizetés 4800Ft helyett most csak egyszeri 300Ft-ért!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spotify ismét megajándékoz minket egy hatalmas akcióval. A Premium csomagját 4800Ft helyett most egyszeri, nagyjából 300Ft-ért vehetjük igénybe 3 hónapra.

Spotify Premium akció

Alapjában véve a Spotify Premium csomag havi 4.99 euróba kerül, tehát közel 1600Ft-ba, azonban most 3 hónapot egyben, mindössze 0.99 euróért kapunk meg. Ebben benne van a reklámmentesség, az offline zenehallgatás, így egy teljeskörű szolgáltatást kapunk.

Az akció nem vonatkozik a már meglévő Premium felhasználókra, vagy azokra, akik már korábban igénybe vettek hasonló akciót. Ahhoz, hogy igénybe tudjuk ezt venni, az kell, hogy eddig csak az ingyenes Spotify-t használtuk, vagy pedig új felhasználót regisztrálunk és azon próbáljuk ki a 3 hónapot. A 3. hónap után természetesen újra 4.99 eurót kell majd fizetnünk havonta, ha tovább szeretnénk használni a szolgáltatást. Az akció egészen június 27-ig érvényes, és ide kattintva tudjátok aktiválni.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @Kovács Péter:

  Mondjuk inkább úgy, hogy ez a “rávezető” akció, ahol kipróbálhatod, hogy mi is a prémium előfizetés, milyen az, hűséget vállalni. De ez tényleg a mindennapi életünk része. Gondolj csak a párkapcsolatokra 🙂

 2. 4.99€? Nekem miért 9.99€?
  Lehet mert osztrák appstoreból töltöttem?
  Miért kell az alkalmazáson kívül fizetni?
  Miért nem lehet appstoreon belül fizetni?
  Ha appstoreeon kivül fizetek és regisztrálok akkor nekem is 4.99€?
  Köszi 😀

 3. Én Spotify-ról költöztem AppleMusic-ra. Remélem hamarosan rendbe rakja az Apple, mert egy nagy átláthatatlan, átgondolatlan katyvasz…
  Ez soha nem ment az Apple-nek, gondoljunk bele az itunes milyen szedett-vedett.
  Másnál is van olyan hogy Apple Musicban böngészel, valami megtetszik és hozzáadod a playlisthez, valójában meg nem teszi be? Random a következőt meg már igen.
  Valószínű megyek vissza Spotyra

 4. @nickjames: Ez kurv@jó ez a párkapcsolatos hasonlat. Csak az maradt ki, hogy idővel már nem 99 centet fizet 3 hónapra, hanem 4.99-et havonta, utána 49.9-et havonta, majd 499-et és egyre kevesebbet kapsz ezért a prémiumért cserébe. 😀 (nem a spotyról beszélek, olvasd el nickjames hsz-ét) 😀 😀

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!