fbpx Skip to content

Manapság már csak az nem vásárol tokot az iPhone-ához, aki nem akar. Végtelen színű, számú, kinézetű áll rendelkezésre, és nekünk csupán választanunk kell. Sokaknak a 900Ft-os eBay-es tok is megfelel, vagy a 10 000Ft-os Apple tokok, illetve olykor a 25-30 000Ft-tól sem rettennek el a vásárlók.

Goospery

Valamikor az iPhone 4-től kezdve kezdtem el tokokat használni. Ott tetszett meg a klasszikus bumper, aztán jött az iPhone 5-nél trendi Spigen márka, és utána viszonylag sokáig az Apple tokjai voltak a kedvenceim, amik sajnos ár/értékben nem éppen a legjobbak. Idén az iPhone X-hez vásároltam Apple Care+-t, tehát feladtam a tokokkal való harcot. Ettől függetlenül az elején itt is megvettem az Apple szilikon tokját, ameddig eldöntöttem, hogy rászánom az Apple Care-re a pénzt. Néhány napja jártam az iKiegészítőknél, akkor került hozzám a Goospery kemény TPU tokja, ami egy egészen jó ár/értéket képviselő termék.

Kialakítás, minőség

A Goospery-ből több féle típus is megvásárolható, az iPhone 5-től kezdve egészen az iPhone X-ig megtaláljuk a számunkra megfelelőt, de csak a kisebb készülékekre, tehát a Plus-okhoz nincsenek. Összesen 7 féle színben kaphatóak: fekete, menta, piros, sötétkék, rózsakvarc, és kavicsszürkében. Van olyan, aminek a hátulja kör alakban ki van vágva az Apple logónál, illetve olyan is, aminél nincs, tehát teljesen lefedi a készülék hátulját. Egyes tokok, köztük az is, ami a képen látható, Soft Feeling Touch-csal rendelkezik, tehát az Apple szilikon tokjához hasonlóan kényelmes, “selymes” hatású, és egyáltalán nem csúszik.

A gombok helyei ki vannak vágva, így gond nélkül megnyomhatjuk őket, nem kell szenvedni, mint az olcsó TPU-knál, hogy nyomod a gombot, de szinte alig érzékeli. A tok alsó része sem nyitott, itt is kivágták mikrofon és a hangszóró részénél, valamint középen a Lightning csatlakozónál. Elég helyet hagytak, hogy bedughassuk a kábelt, vagy akár dokkolóra tehessük az iPhone-t.

Konklúzió

Egy Goospery Soft Feeling Touch sötétkék változat volt nálam néhány napig. Mivel a tok elég magas, így végre búcsút mondhattam annak, amikor a kiálló kamera miatt az asztalon dülöngélt a lerakott készülék. Ez évek óta rettentően idegesít, de itt pont annyival vastagabb a tok, hogy a kamerát is elfedje. Ez számomra plusz pont volt, és a már említett “selymes” hátulja is pozitívan ért. Hátrányt nem nagyon találtam, és ár/érték arányt nézve is egy kiváló termék. Igaz, ezért cserébe nem kapunk fóliát, de hát abból inkább az XPRO-t szoktam ajánlani. Ide kattintva megvásárolható az iKiegészítők webáruházban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment