Apple Music diák előfizetés csupán 699Ft-ért!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban is elérhetővé vált az Apple Music diákcsomag, amivel 699Ft/hó-ért fizethetünk elő az Apple streaming szolgáltatására. Ez a Spotify diákcsomagjánál valamivel olcsóbb, de emiatt nem hinném, hogy váltana valaki.

Apple Music diákcsomag

Amennyiben technikailag felszereltebb egyetemre járunk, úgy könnyedén aktiválhatjuk az iskolától kapott email címünk segítségével. Egyéb esetben azért körülményesebb, de legalább már ez is elérhető hazánkban.

Amikor diákként csatlakozik az Apple Musichoz, a UNiDAYS hallgatóigazolási szolgáltatás segítségével ellenőrizzük, hogy be van-e iratkozva egy felsőfokú végzettséget adó egyetemre vagy főiskolára.

A UNiDAYS rendszeres időközönként ellenőrzi hallgatói státuszát. Ha a UNiDAYS adatai szerint Ön már nem hallgató, vagy ha letelt a 48 hónapos Diák-előfizetés, akkor az előfizetés típusa automatikusan egyéni Apple Music-előfizetésre módosul.

(Ha Ön egy felsőfokú végzettséget adó egyetem vagy főiskola diákja, alacsonyabb havidíjért csatlakozhat az Apple Musichoz, akár 48 hónapra (4 évre) – ez idő alatt akár meg is szakíthatja az előfizetést.)

Amennyiben még nincs Apple Music előfizetésünk, akkor az iOS, és Android rendszeren kényelmesen kiválaszthatjuk előfizetéskor. Ha pedig már rendelkezünk előfizetéssel, akkor ide kattintva elolvashatjuk, hogy 6 lépésben hogyan állíthatjuk át, és a következő hónapban már a kedvezményes árat fizetjük. Bővebben itt olvashatsz a diákkedvezményről.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Funny thing, BME-re jártam, egy éve végeztem… ettől függetlenül működik még mindíg a dolog, csak be kellett jelentkeznem a régi felhasználómmal 😛

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!