fbpx Skip to content

Mától a Spotify Magyarországra is kiterjesztette a diákkedvezményt, ami a Premium tagságból 50% kedvezményt biztosít.

Spotify diákkedvezmény

Ez egyébként azt jelenti, hogy 2.49 euróból, tehát nagyjából 800Ft-ból tudjuk kihozni a Premium Spotify előfizetésünket, feltéve, hogy felsőoktatási intézményben vagyunk diákok. Ez az ajánlat maximum 12 hónapig érvényes, és a Spotify csak bizonyos ideig adja, így érdemes már most bekapcsolni.

Amennyiben jelenleg van Premium előfizetésünk, úgy azt le kell mondanunk és ezután aktiválhatjuk majd a diákkedvezményt. A Spotify ellenőrizheti, hogy valóban diákok vagyunk-e.

A jelen ajánlatot (a „Diákkedvezmény ajánlat”) a Spotify (a Spotify Használati feltételek meghatározása szerint) azon akkreditált felsőoktatási képzésben részt vevő diákok számára kínálja, akik megfelelnek az alább ismertetett kiegészítő követelményeknek („Jogosult diákok”). A Jogosult diákoknak havonta („Kedvezményes hónap”) ötven (50) százalékos kedvezményt biztosítunk a Spotify Prémium szolgáltatás havi előfizetési díjából (a Spotify Használati feltételek meghatározása szerint), legfeljebb tizenkét (12) egymást követő hónap erejéig („Kedvezményes időszak”). Az Ajánlat aktiválásához elegendő információt kell a rendelkezésünkre bocsátania ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk, Jogosult diáknak minősül-e; ilyen többek között a név, a hivatalos oktatási intézmény, az e-mail-cím, a születési dátum vagy egyéb, a Diákkedvezmény ajánlatra jogosító dokumentum („Jogosító információk”), illetve a fizetési adatok.

A kedvezményt ide kattintva lehet igényelni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Spotify Familyvel 1,33 EUR 😉


Add a Comment